Bácskai és a Fidesz a parkolási botrány felelőse az emberek szerint

Bácskai és a Fidesz a parkolási botrány felelőse az emberek szerint

Az EzaLényeg.hu ferencvárosi közvélemény-kutatása szerint a helyi választópolgárok döntő mértékben Bácskai Jánost és a helyi Fideszt tekintik a parkolási botrány fő bűnösének.

A szeptember 10 és 17. között készült online, reprezentatív adatfelvétel alapján bizton kijelenthető, hogy az elmúlt évek sorozatos botrányai megtették a hatásukat: a ferencvárosi polgárok érdemben válaszoló részének 22 százaléka szerint Bácskai János a felelős, 56 százaléka szerint pedig a kerület fideszes vezetése. Rajtuk kívül érdemi felelősként tekint 9 százalék Tarlós István főpolgármester-jelöltre is.

Azok közül, akik érdemben válaszoltak a felelőst firtató közvélemény-kutatási kérdésre, 78 százalék nevezte meg a polgármestert magát vagy a helyi Fideszt!

(A kutatás online, kvótás mintavétellel, 500 fő megkérdezésével történt szeptember 10 és 17. között. A mintavétel reprezentatív a Ferencvárosban lakcímmel rendelkező, választókorú népességre a főbb szociodemográfiai mutatók tekintetében.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.