Életveszélyes bérlakások lakóinak szavazatát próbálja megvenni a ferencvárosi Fidesz

Életveszélyes bérlakások lakóinak szavazatát próbálja megvenni a ferencvárosi Fidesz

Semmitérő látszatintézkedéssel próbál a Fidesz a miattuk életveszélyes állapotban lévő ferencvárosi bérlakásban kampányolni. Ez már annyira kínos, és undorító hogy a lakók is felháborodtak.

Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje Facebook-oldalán tett közzé fotókat a kerületi fideszesek legújabb szánalmas próbálkozásáról. 

Az ellenzéki polgármesterjelölt hetekkel ezelőtt mutatott be egy önkormányzati tulajdonú Haller utcai lakást, amelyet a Fidesz-báb városvezetés szívfájdalom nélkül hagyott teljesen lerohadni. Bácskaiék miatt a lakásokban nincsen WC, tele van minden poloskával, patkánnyal és csótánnyal. Nemrég a kapualjban kigyulladt a villanyvezeték, napokig áram nélkül maradt a teljes ház életveszély miatt.

A házban lévő lakások lényegében élhetetlen állapotúak.

Hogy próbálja menteni a menthetetlent, az önkormányzat a választások előtt pár nappal ajándékot vitt a házba. Kaptak négy darab cserepes virágot. 

Az önkormányzati lakásokban még mindig középkori állapotok uralkodnak.

A lakók fel vannak háborodva azon, hogy a Fidesz-báb városvezetés pár darab virággal próbálja megvenni a szavazatukat. A valódi feladatát pedig továbbra sem hajlandó ellátni: a lépcsők még mindig életveszélyes állapotban vannak, a korlátok továbbra is majd kidőlnek,  WC még mindig csak a gangon van.

Így a kampány végéhez közeledve kijelenthetjük: a ferencvárosi fideszesekénél undorítóbb és szánalmasabb kampányt nem láttunk máshol az országban!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.