Karácsony: a főváros rendkívüli közgyűlését kezdeményezzük

Karácsony: a főváros rendkívüli közgyűlését kezdeményezzük

A fideszesek ma reggel is, mint mindig, fejvesztve hagyták el a süllyedő hajót: a kormánypárt bizottsági többsége ugyanis poftátlan módon egész egyszerűen nem ment el a bizottsági ülésre. 

Miután nem jelent meg a fideszes korrupt banda, Karácsonyék úgy gondolják tudatosan és szándékosan tették határozatképtelenné a ma tartandó bizottsági ülésüket.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt Facebook-oldalán készült élő adásban kijelentették, hogy szerintük külön szégyen, hogy Tarlós és a főpolgármester-helyettes úr is gyáva volt megjelenni, a szemükbe nézni és az ismereteiket megosztani a patkány-üggyel kapcsolatban.

Mint azt egy korábbi cikkünkben megírtuk, valószínűleg törvénysértés történhetett a patkányirtás ügyében folytatott közbeszerzés nyertes pályázatának elfogadásánál.

Felháborítónak tartják ezt a viselkedést. Bezzeg, mikor a milliárdos tenderről kellett dönteni, akkor egy helyen nyüzsgött az összes fideszes. Aztán jött a baj, majd az addig lelkesen összetartó csapat semmivé foszlott, és mit ad Isten, hirtelen határozatképtelenné váltak. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem akarnak szembenézni a döntéseik következményeivel és nem akarják vállalni a felelősséget a tetteikért. " Ma is bebizonyították a gyávaságukat, a sunyiságukat és ne gondolják azt, hogy ezzel ennek az ügynek vége, és ilyen könnyen megúszhatják."

Számíthattunk arra, hogy nem jelennek ma meg

Karácsony szerint a ma történteket sokan várhatták, mert amikor vitahelyzet alakul ki, akkor a Fidesz egyszerűen köddé válik. Pedig válaszokat akartak kapni és adni a budapestieknek az olyan kérdésekre, mint hogy az mégis hogyan történhet az meg, hogy egy milliárdos közbeszerzésben, egy a főváros által elkészített anygaban senki nem ellenőrzi azt, hogy az adott cég, amely a legjobb árajánlatot tette, valóban azokkal a referenciákkal bír-e, mint amiket behazudott a pályázatban. Ez azért sokunkat érdekelné...

Azért fognak rendkívüli fővárosi közgyűlést kezdeményezni, hogy egyértelmű válaszokat kaphassanak a feltett kérdéseikre és hogy ennek az ügynek a piszkos hátterét fel tudják tárni. Mivel a levelüket a terveik szerint napokon belül el fogják juttatni a főpolgármester úrnak, így neki a törvények nevében hamarosan össze is kell hívnia ezt az ülést, ahol vélhetően mindenre fény derül.

Reméljük, ez valóban megtörténik!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.