Karácsony: A városoknak kell adni az EU-pénzeket

Karácsony: A városoknak kell adni az EU-pénzeket

Mivel a Fidesz-kormány úgy is csak ellopja, az EU-s pénzeket inkább a városoknak kell adni.

 

Mint ismert, az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) jelentése szerint Magyarországon a legmagasabb az elcsalt EU-pénzek aránya. A szervezet a vizsgálatok négyötödében állapított meg szabálytalanságot. Az Euronews beszámolója szerint hazánkba utazna az unió csalás elleni hivatalának vezetője, hogy személyesen tisztázza, mi áll a nagyszámú vizsgálat hátterében.

Karácsony: a korrupt Orbán-kormány helyett kapják a városok a pénzt!

A nagy visszhangot keltő hírre Karácsony Gergely, közös ellenzéki főpolgármester-jelölt úgy reagált, hogy az OLAF friss jelentése rávilágít: a korrupt Orbán-kormány helyett a városoknak kell adni az uniós pénzeket. 

De nem hagyta szó nélkül a jelentést Cseh Katalin sem: Szerinte az OLAF idei jelentése különösen megdöbbentő. Magyarországnak mielőbb csatlakoznia kell az Európai Ügyészséghez. Az EU-s forrásokat pedig nem szabad közvetlenül egy olyan korrupt kormánynak adni, mint Orbán Viktoré.

Cseh Katalin: az Orbán-rezsimhez hasonló korrupt kormány nem kaphat EU-s pénzeket!

Miközben az OLAF összegző jelentéseit átolvashatjuk, a konkrét visszásságok nem nyilvánosak. Pedig a fideszesek, azok haverjai, rokonai nem csak a magyarok, hanem az európai adófizetők pénzét is rekordmennyiségben lopják el. Jó lenne tehát pontosan tudni, milyen ügyekben bizonyosodott be a csalás. Ráadásul azt, hogy Orbán Viktor és csatlósai egyre csak mértéktelenebbül sajátítják ki az EU-s pénzeket a saját bőrünkön is érezhetjük, hiszen Magyarország ezek miatt nem fejlődik, hanem lerohad, a kisember pedig hiába dolgozik, nem jut előbbre. Mindeközben a miniszterelnök vejeként gazdagodó Tiborcz István kastélyokat, szállodákat, kikötőket, Mészáros Lőrinc pedig jachtokat és golfklubokat vesz naponta. 

Cseh Katalin kezdeményezni fogja a Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának ülésén, hogy megismerhető legyen, konkrétan kik, hol, hogyan lopják az Uniós forrásokat, mert ezt a polgároknak joguk van tudni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.