Milliárdokat dobott ki az ablakon a villalakó Hassay

Milliárdokat dobott ki az ablakon a villalakó Hassay

Soproni Tamásék találtak egy csomó túlárazottnak tűnő felújítási munkálatot, amit a villalakó Hassay Zsófia vezette önkormányzat rendelt meg. Az egészben a leggyanúsabb, ahogy Hassayék titkolóznak az ügyben. 

Soproni Tamásnak, az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltjének és csapatának feltűnt egy halom gyanúsan drága felújítási munkálat Terézvárosban. Ezen munkálatok miatt pár hónap alatt el is fogyott két évnyi pénze a kerületnek. 

A villalakó Hassay Zsófia vezette önkormányzat összesen 3,2 milliárd forint + áfáért végeztetett különböző értékű munkákat a VI. kerületben. Több mint 30 millió forintért újíttattak például fel két szolgálati lakást. Irreálisan drágán, 135 millió forintért alakíttattak ki védőnői helyiséget a kerületben. De egy játszótérre még ennél is többet, 188 millió forintot égettek el - írta meg a 24.hu.

Mértéktelenül szórták az adófizetők pénzét

Soproni Tamás szerint a legtöbb esetben rendkívül gyanúsan drágán végezte el a hat megbízott cég ezeket a munkálatokat. Jól bizonyítja ezt az is, hogy Ferencvárosban például nyolc játszóteret újítanak fel alig több pénzből, mint amennyibe két terézvárosi játszótér felújítása került.

Gyanúsan nagy a titkolózás Hassayéknál!

Különösképp gyanússá teszi az egészet, hogy a munkálatok pénzügyi beszámolójával kapcsolatban Soproniék háromszor is küldtek közérdekű adatigényléseket, a fideszes városvezetés viszont csak titkolózik. Még a meghosszabbított határidők lejárta után sem kaptak semmi választ. A 24.hu is megpróbálta megtudni, mi lett az adófizetők pénzével, de Hassayék nekik sem válaszoltak.

Vajon mit titkolnak ennyire Orbán bábjai?

Via.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.