Naponta 96 ezer forintért utaznak az Agrárminisztérium dolgozói Kecskemétre

Naponta 96 ezer forintért utaznak az Agrárminisztérium dolgozói Kecskemétre

Az Átlátszó derítette ki, hogy az Agrárminisztérium 16 dolgozója ingázik Kecskemétre, naponta bruttó 96 ezer forintért. Az éves költség 2 év alatt 30 millió forintra nőtt.

Még 2014-ben költözött az Agrárminisztériumhoz tartozó agrár-vidékfejlesztési államtitkárság Kecskemétre. 2018-ban úgy tűnt az államtitkárság visszaköltözik Budapestre, de ez végül elmaradt. 

Az Agrárminisztérium közbeszerzést írt ki munkatársai Kecskemétre buszosztatására. Két útvonalra kértek szállítást: Budapest-Kecskemét-Budapest, és Iklad–Gödöllő–Gyömrő–Kecskemét. A közbeszerzést a SZALAI-BUSZ Kft. nyerte el, a rövidebb pestit (180km) nettó 49.500, míg a hosszabb ikladit (236 km) nettó 43.500 forintért. Összesen 16 dolgozó utazik a buszokkal, naponta bruttó 96 ezer forint a költsége. Az éves költség két év alatt a másfélszeresére, közel 30 millió forintra nőtt – írja az Átlátszó.

A Fidesz 5 főbűne Kecskeméten

2014 óta Szemereyné Pataki Klaudia a polgármester Kecskeméten, elődje Zombor Gábor volt, aki jelenleg az egyik országgyűlési képviselője a városnak. Mindkettőjüket kapták már rajta hazugságokon, be nem váltott ígéreteken. Nem kivétel ezalól a másik országgyűlési képviselő Salacz László sem. Nézzük meg Orbán Viktor hithű pártkatonái mivel hitegetik Kecskemét lakosságát: 1.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.05

A belvárosi Fidesz 5 főbűne

Összeszedtük a belvárosi Fidesz legnagyobb bűneit. Volt miből válogatni.

  • 2020.03.02

Újabb ingatlanmutyi a Belvárosban

A piaci ár töredékéért osztogatja az értékes ingatlanokat a belvárosi Fidesz.

  • 2020.03.02

Egy tanár éves bérét keresi meg havonta a mátyásföldi Fidesz-csicska

Szatmáry Kristóf annyit keres, mint a miniszterelnök.