Szánalmasan próbál bosszút állni Baranyin a korrupt parkolási cég

Szánalmasan próbál bosszút állni Baranyin a korrupt parkolási cég

Nevetséges módszerrel próbálhat bosszút állni Baranyi Krisztinán az a ferencvárosi parkolási cég, amelyik a kerület új polgármesterének köszönhetően nem tudja többé milliárdokkal megkárosítani a budapestieket. 

Baranyi Krisztina Facebook-oldalán közzétett poszttal csalt mosolyt az arcunkra: parkolási büntetést kapott a parkolóőröktől. Mint írja, “Mindjárt itt a Mikulás, kaptam csomagot!

Mint ismert, Baranyi Krisztina a fideszes parkolási mutyi legfőbb feltárója. Ezért is különösképp gyanús az, ahogyan Ferencváros polgármesterét megbüntették. Az ugyanis nyilvánvaló, hogy a korrupciós ügyeivel elhíresült parkolási cég parkolóőre a ferencvárosi önkormányzat parkolójában büntette meg Baranyit. 

Baranyi korrupció-ellenes küzdelme nem tetszhet a parkolási cégnek.

A polgármester Facebook-posztjában úgy fogalmaz, „Itt, a Ferencvárosban elkezdjük lebontani azt a 30 év alatt felépült, közpénzlopásra létrehozott, politika által irányított rendszert, amely a parkolásüzemeltetés minden részéből az utolsó fillért is magánzsebekbe terelte. Lehet hogy ez nem tetszik nekik?

A kerület új vezetésének első érdemi döntése volt hogy január 1-től saját kézbe veszi a parkolást. Megszüntetik annak lehetőségét, hogy a cég, amely 9 év alatt milliárdokat vett ki a ferencvárosiak zsebéből, folytathassa szuperkorrupt ténykedését. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.