Zsebre temetnek Budapesten? Tarlós még a temetőket sem képes felügyelni

Zsebre temetnek Budapesten? Tarlós még a temetőket sem képes felügyelni

Míg Ferencvárosban a parkolási mutyival lopták meg az adófizetőket, addig a fővárosban temetkezési intézet körül alakul egy jókora botrány. Nem elég, hogy Tarlós a látszat kedvéért kirúgat két embert, teljes körű vizsgálat kell!

Több fővárosi temetővezetőt kirúgott a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. A 24.hu írta meg, hogy kiderült: több temetőben a sírhely-előkészítés, sírkőállítás, sírgondozás és a pénzmozgások körül is komoly szabálytalanságok voltak.

Tarlósnak már csak pár dolgot kéne önállóan felügyelni, de még azt sem képes teljesíteni.

Mivel Tarlós István nem több Orbán Viktor bábjánál, így már szinte semmilyen önálló szerepköre nincsen a főpolgármesternek. A temetőket még ő felügyeli, jól látható módon azonban még ezt sem képes elvégezni értékelhető módon: úgy tűnik, a temetőkben már feketén temetnek, nem gondozzák a sírokat és ki tudja, mik történnek még. Tarlós annyira alkalmatlan, hogy nem látja, mi történik a szeme előtt.

A ferencvárosi parkolási mutyi után most fővárosi halottasmutyi?

A fővárosnak egyre csak nagyobb és nagyobb pénzekkel kell támogatnia a temetőket. A korábban még önfenntartó módon működő temetkezési intézet 2018-ban már 507 millió forint támogatást kapott. Sőt, többen azt mondják, ez csak a jéghegy csúcsa.

Már csak ezért sem szabadna megállni pár kirúgásnál. Nem elég megszüntetni a jogviszonyt, belső ellenőrzési vizsgálatra, feljelentésre van szükség. Utána kell járni, pontosan mennyi bevételtől fosztották meg a vállalatot, ezzel mennyivel lopták meg az adófizetőket. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.