Újabb csontvázak esnek ki Bácskai szekrényéből

Újabb csontvázak esnek ki Bácskai szekrényéből

Ha nem fizeti ki - már pedig nem fizeti ki - Bácskai semmittevő fideszes haverjait, Baranyi Krisztina már azzal is milliókat spórol Ferencvárosnak. Az elmúlt években ugyanis milliókat fizetett ki a bukott fideszes Bácskai vezette önkormányzat külsősöknek tanácsadásért, kommunikációs javaslatokért és a legjobb: újságolvasásért.

A HVG olyan szerződéseket nézett végig, melyek nem feltűnőek, hiszen egy önkormányzathoz képest csekély összegekről szólnak, egybe nézve viszont sok-sok százezer forintról van szó. Az összesítésből kiderült például, hogy fideszes politikusok és kerületi munkatársak rokonai is bőven kaptak százezres megrendeléseket. Volt olyan, akit a megkeresett ott dolgozók még csak nem is láttak soha.

Haverok feleségeinek fizettek százezreket a semmiért!

Személyes kedvencünk a Bácskai egyik kamujelöltjének, a Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesületet vezető Deutsch László feleségének a története. Ő havi 100 ezer forintot kapott azért, hogy átolvassa a helyi újság friss számait. Ráadásul a lap többi dolgozója soha nem látta őt bent dolgozni sőt, a munkájáról és munkaköréről is csak utólag, a hírekből értesült. 

Havi 254 ezer forintot kapott az újság októberben kirúgott főszerkesztőjének, Veres Lászlónak a felesége is. Pedig a hírportál információi szerint ilyen munkát nem végzett, a szerkesztőség néhány tagja is csak onnan ismerte, hogy Veres irodájában egyszer tőle vették át a szerződéseiket.

Havi 4 milliót szórt Bácskai csak a kommunikációs feladatok egy részére.

2019-ben a kerület több, mint havi 4 millió forintot fizetett ki pusztán kommunikációs feladatokra. Több olyan kifizetés is szerepel ezekben, melyeket más, kevésbé korrupciógyanús módon működő kerületben az önkormányzat saját sajtóosztálya végez el. 

Bőven vannak tehát Bácskai szekrényében csontvázak, melyeket Baranyi Krisztina egyesével feltárhat. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.