Végre nyomoz a rendőrség a bukott Bácskai haverja ellen

Végre nyomoz a rendőrség a bukott Bácskai haverja ellen

A hatalmasat bukott Fidesz-báb Bácskai János vitorlázóhaverja, Rudits Tibor kék villogót használó járműveinek ügyében végre vizsgálatot indított a rendőrség.

Miután a 444.hu több cikkben és videóban is foglalkozott a fideszes Bácskai János barátjának gyanús ferencvárosi ügyeivel, most arról számolt be, hogy engedély nélküli kék villogóval ellátott járművekkel járta a kerületet Rudits Tibor.

Szirénával kocsikázhatott Ferencvárosban a Fidesz-csicska Bácskai haverja. 

A kéményseprő vállalkozó luxusautóflottája megkülönböztető jelzéssel járkálhatott Ferencvárosban ugyanis Rudits szerződést kötött sürgősségi betegellátásra a kerületi szakrendelővel. Így Bácskai haverjának két terepjárója és egy kiképző repülője 2017-ben beszállt a sürgősségi betegellátásba.

Az is kiderült, hogy megállapodás ideje alatt egyszer sem kérték Rudits szerződésben foglalt szolgáltatásait. Sőt, Ferencvárosban még sürgősségi központ és repülőtér sincs.

A rendőrségnek nincs is információja Rudits repülőjéről!

A 444 felkereste a BRFK-t, hogy megtudja: milyen tevékenység alapján kapott engedélyt a megkülönböztető jelzések használatára Rudits. A rendőrség válasza alapján a két szerződésben szereplő jármű közül az egyiknek már a megállapodás előtt lejárt a villogóra vonatkozó engedélye, a másiknak soha nem is volt, a repülőről pedig nincs is információjuk.

A rendőrség azt is írta, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.