Végre nyomoz a rendőrség a bukott Bácskai haverja ellen

Végre nyomoz a rendőrség a bukott Bácskai haverja ellen

A hatalmasat bukott Fidesz-báb Bácskai János vitorlázóhaverja, Rudits Tibor kék villogót használó járműveinek ügyében végre vizsgálatot indított a rendőrség.

Miután a 444.hu több cikkben és videóban is foglalkozott a fideszes Bácskai János barátjának gyanús ferencvárosi ügyeivel, most arról számolt be, hogy engedély nélküli kék villogóval ellátott járművekkel járta a kerületet Rudits Tibor.

Szirénával kocsikázhatott Ferencvárosban a Fidesz-csicska Bácskai haverja. 

A kéményseprő vállalkozó luxusautóflottája megkülönböztető jelzéssel járkálhatott Ferencvárosban ugyanis Rudits szerződést kötött sürgősségi betegellátásra a kerületi szakrendelővel. Így Bácskai haverjának két terepjárója és egy kiképző repülője 2017-ben beszállt a sürgősségi betegellátásba.

Az is kiderült, hogy megállapodás ideje alatt egyszer sem kérték Rudits szerződésben foglalt szolgáltatásait. Sőt, Ferencvárosban még sürgősségi központ és repülőtér sincs.

A rendőrségnek nincs is információja Rudits repülőjéről!

A 444 felkereste a BRFK-t, hogy megtudja: milyen tevékenység alapján kapott engedélyt a megkülönböztető jelzések használatára Rudits. A rendőrség válasza alapján a két szerződésben szereplő jármű közül az egyiknek már a megállapodás előtt lejárt a villogóra vonatkozó engedélye, a másiknak soha nem is volt, a repülőről pedig nincs is információjuk.

A rendőrség azt is írta, hogy vizsgálatot indít az ügyben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.05

1,5 milliárdért újítja fel a Kvassay hidat Mészáros Lőrinc testvére

Mészáros János egyre több állami beruházást vonz magához.

  • 2020.03.05

A belvárosi Fidesz 5 főbűne

Összeszedtük a belvárosi Fidesz legnagyobb bűneit. Volt miből válogatni.

  • 2020.03.02

Újabb ingatlanmutyi a Belvárosban

A piaci ár töredékéért osztogatja az értékes ingatlanokat a belvárosi Fidesz.