A bajai Fidesz még mindig csak gyűlölködni tud

A bajai Fidesz még mindig csak gyűlölködni tud

Nyirati Klára Facebook-oldalán folyamatosan tájékoztatja a bajai polgárokat, mi mindent tesz a városért polgármesterré választása óta. Most például a Fidesz-KDNP-nek nyújtott békejobbot, hogy meggyőzze őket, széthúzás helyett Baja érdekeit képviseljék.

Baja új polgármestereként Nyirati Klára szakítani kíván azzal a háborús gondolkodással, amit a fideszesek elterjesztettek a városban. Nyirati tudja: a politikai ellenfél nem ellenség, a Fidesz szavazói pedig ugyanúgy részei Bajának, mint azok, akik az összefogás jelöltjeire voksoltak. Erről próbálta meggyőzni a Fidesz politikusait is. 

A bajai Fidesz megint a gyűlölködést választotta!

Hogy a fideszesek által okozott széthúzást elkezdje felszámolni, Nyirati Klára példamutató gesztussal élt: felkérte társadalmi megbízatású alpolgármesternek a város egyik ismert KDNP-s képviselőjét. Társadalmi megbízatásúként nem főállású alpolgármester lett volna a KDNP-s politikus, így az nem is fogadta el a felkérést. 

Baja polgármestere sajnálattal vette tudomásul a fideszesek döntését. 

A Fidesz és a nem létező KDNP bajai politikusai tehát megint bebizonyították, nem érdekli őket más csak a hatalom. Annak elérése érdekében pedig továbbra is csak a gyűlölködésre, széthúzásra, és uszításra képesek. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.