A Fidesz-bábok miatt nem újult meg a Boráros tér

A Fidesz-bábok miatt nem újult meg a Boráros tér

Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje az alkalmatlan fideszes városvezetéssel ellentétben ki fogja harcolni az akadálymentesítést a Boráros téren is.  

 

 

Baranyi Krisztina, Ferencváros közös ellenzéki polgármesterjelöltje és Reiner Roland, közös képviselőjelölt Facebook-videóban világítottak rá, hogy a Boráros tér a város egyik legszerencsétlenebb környéke, pedig Középső- és Belső-Ferencváros legforgalmasabb csomópontja. 

A Boráros tér a város legszerencsétlenebb csomópontja

Az lenne a funkciója, hogy megkönnyítse a helyiek életét, jellege, 30 éves változatlansága miatt mégsem ezt teszi. Ráadásul, mivel nem akadálymentesített, ha valaki kerékpárral, babakocsival, tolókocsival, mankóval menne keresztül a téren, óriási kitérőt kell tennie, vagy mások segítségére szorul. Baranyi Krisztina azt is elmondta, hogy míg zöldfelület alig van, gyerekeket terrorizáló bűnöző annál több.

Bár évtizedek óta nagy problémát jelent a Boráros tér a ferencvárosiaknak, a fideszes városvezetés mégsem tett soha semmit. A Fidesz-bábok alkalmatlanságáról tanúskodik, hogy a polgármesterek képtelenek érvényesíteni a helyiek érdekeit a fővárosi közgyűlésben. 

Baranyi: Az asztalra kell csapni!

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestereként ki fogja harcolni a szükséges forrásokat, a fővárosi beruházásokat, amikre már évek óta szüksége lenne a IX. kerületnek. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.