A fideszes jelölt gyáván megfutamodott a jelölti vitától

A fideszes jelölt gyáván megfutamodott a jelölti vitától

Pollreisz Balázs ellenzéki jelölt nyílt levélben fordult ellenfeléhez, miután Dézsi Csaba  igazi fideszeshez méltón elmenekült a polgármester-jelölti vita elől.

A győri választópolgárok is igényt tartottak egy polgármester-jelölti vitára, hiszen tudni szeretnék, melyik jelölt mit képvisel, mi a terve a várossal. Az ellenzék közös polgármester-jelölje, Pollreisz Balázs természetesen készségesen állt a vita elé, a Fidesz-báb Dézsi azonban gyáván megfutamodott. Pedig az Azonnali megszervezte a vitát. 

Pollreisz nem hagyta szó nélkül Dézsi szánalmas hozzáállását, nyílt levélben fordult a fideszes jelölthöz.

A teljes levél:

Tisztelt jelölt úr!

Ma este azzal, hogy nem jött el a választók által szorgalmazott polgármester-jelölti vitára, cserben hagyta a szavazóit.

Amikor először hallottam néhány napja, hogy nem kíván részt venni a rendezvényen, nem akartam elhinni a hírt.

Egyszerűen azért, mert az Ön sportokhoz köthető múltja miatt elképzelhetetlennek tartottam, hogy ne nézzen szembe ellenfelével és elfusson egy megmérettetés elől.

Tulajdonképpen, hogy ezt a Fidesz pártközponttól való félelme, esetleges megfelelés, vagy valamilyen politikai számítás miatt tette, a végeredmény szempontjából mindegy...

Tudnia kell, hogy a vita, a véleménycsere, alapvető elvárás egy demokráciában.

Ahol nem diktátumok, nem kinyilatkozások formájában kommunikál egy jelölt.

Oda mer állni egy másik politikussal vitázni, és érveivel, gondolataival tájékoztatja a választóit. Teszi ezt azért, mert tiszteli közösségét, városát. Elmondja amit a városvezetésről gondol, mert azt is tudja, hogy így minden ígérete számonkérhető. Mivel hiszek ezekben a gondolatokban én ezt képviseltem ma este.

És még valami.

Ha egy jelölt biztos a programjában, tiszták és egyenesek a szándékai, nem hallgat a pártapparátus megmondóembereire és nem alkalmaz ilyen köddé válós politikai bűvésztrükköket... 

Ön azonban mégis így tett, városunk polgárai pedig döntenek most vasárnap január 26-án a polgármester választáson, hogy mit várnak el egy politikustól .

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.18

BKK: átmenetileg bezárnak az ügyfélközpontok

Az új koronavírus terjedésének megelőzéséért, illetve megfékezéséért csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjai - írja az MTI.

  • 2020.03.17

Karácsony: bezárják a fővárosi játszótereket

Bezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.09

Lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokat

Mától a zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt - írja az MTI