A fideszes Papp János és a megemlékezés története

A fideszes Papp János és a megemlékezés története

A Kanizsai köz-ügyek nem csak humorukról híresek, hanem arról is, hogy mindig időben tájékoztatják az embereket az Orbán-kormány és a helyi fidesz mocskairól.

Most éppen azt nem engedik elfelejteni a lakosoknak, hogy milyen embernek ad a város 4,4 milliót.

Papp János fideszes képviselőnek, akiről egy nem túl előnyös fotót tettek közzé. A képen tökletesen látszik a lényeg, értelmetlen leírnunk. És mi a konklúzió? Lehetsz bármilyen ember, ha Orbán nyallere vagy, könnyű szerrel meggadagodhatsz. Még akkor is, ha a fejedről csak úgy sugárzik az értelem.

Jusson eszébe mindenkinek, amikor a Papp Jani a lassan már - számára is - követhetetlen és megszámolhatatlan kamuprofiljaival gyalázza a többség által választott képviselőket, hogy ő képes volt így részt venni egy megemlékezésen...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.