A fideszesek már el is kezdtek az újpesti emberek ellen dolgozni

A fideszesek már el is kezdtek az újpesti emberek ellen dolgozni

Déri Tibor Újpest új főpolgármestereként már kedden felállította volna az új önkormányzati testületet. Azonban a korrupciós ügyeik feltárásától rettegő fideszesek szánalmas módszerekkel megakadályozták ezt.

Nem bírnak veszíteni a fideszes potentátok. Olyannyira nem, hogy több általuk elvesztett városban, kerületben, körzetben is megtámadták az eredményeket, hogy lassítsák az új önkormányzati testület megalakulását. Ferencváros új polgármestere, Baranyi Krisztina például azért nem tudta átvenni hivatalosan még a város vezetését, mert 10 perccel a jogerőre emelkedés előtt megtámadták az eredményt. 

Az újpesti fideszesek is rettegnek!

Hasonló volt a módszer Újpesten is, ahol Déri Tibort választották meg a kerület polgármesterének. Déri Facebook-oldalán számolt be arról, hogy két körzetben, a 6-osban és a 9-esben támadták meg az eredményt és a polgármesteri eredményeket. 

Pedig Dériék a héten már készen álltak arra, hogy felállítsák az új testületet. Kedden meg is tarthatták volna az alakuló ülést. Ezt azonban a fideszes potentátok megakadályozták.

Nem lehet kérdés: Korrupciós ügyeik feltárását próbálják akadályozni Orbán bábjai!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.