Már mentegetőzik a Fidesz a tapló Tarlós miatt!

Már mentegetőzik a Fidesz a tapló Tarlós miatt!

A fideszes Nyitrai Zsolt kijelentéseiből arra következtethetünk, hogy már annak az Orbán-kormánynak is kínos tapló Tarlós István, amelyik nem éppen a szociális érzékenységéről ismert. 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, Tarlós István egy tapló - vérciki módon sértegetni kezdte Tordai Bence országgyűlési képviselőt, amikor az arról kérdezte, hajlandó-e vitatkozni Karácsony Gergellyel. Az Orbán-báb főpolgármester legsértőbb mondata az volt, amikor azt találta mondani, hogy "Magyarországon ma elég furcsa világot élünk, a szellemi fogyatékosokat el kell viselni”. 

Ez a mondat még az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségénél (ÉFOÉSZ) is kiverte a biztosítékot. Mint írják: Szerintük egy közszereplő, hivatalos személy semmilyen körülmények között nem alkalmazhatja ezeket a kifejezéseket sértésként, mert ez káros és diszkriminatív. 

Mentegetőzik a Fidesz-kormány?

Nyitrai Zsolt, a társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott hétfői kijelentéseiből arra lehet következtetni, hogy még a Fidesz is menteni próbálja a menthetőt. A politikus a Sérült gyermekek napján azt mondta, a kormány fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők is ugyanolyan részesei legyenek a társadalomnak, mint ép társaik, és részt tudjanak venni a társadalmi életben, az eseményeken, az oktatásban, valamint a munkaerőpiacon.

Itt lenne már az ideje, hogy Tarlós takarodjon a közéletből, mert alkalmatlan és érdemtelen! Ráadásul a jelek szerint képtelen megbirkózni a legkisebb stresszel is, hogy akar így várost vezetni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.