A legszánalmasabb lejáratással próbálkoznak Baranyi Krisztina ellen

A legszánalmasabb lejáratással próbálkoznak Baranyi Krisztina ellen

Ez már tényleg mindennek a legalja: a bukástól rettegő fideszesek az eddigi legócskább hazugságukkal próbálják lejáratni az ellenzék közös IX. kerületi polgármesterjelöltjét, Baranyi Krisztinát.

Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje Facebook-oldalán tett közzé egy fényképet arról, milyen aljas, undorító és egyben szánalmas módszerrel próbálják lejáratni. 

A posztból kiderül, hogy Facebookon terjesztenek egy posztot mely szerint valaki szöges szalámikat dobált el kutyáknak. A poszthoz tartozó képen pedig egy homályos fotón Baranyi Krisztina szerepel, mint ha ő lenne a tettes. 

Az ellenzék polgármesterjelöltje bemutatta a valóságot is posztjában.

Baranyi Krisztina a posztjához mellékelt egy másik fotót is, amin a valóság látható: saját kiskutyájával készített szelfit.

Orbán és a Fidesz csicskásai rettegnek. Rettegnek, mert látják, hogy az emberek nem kérnek többé a korrupt, aljas, hazug fideszesekből. 

Szavakat is nehéz találni erre a gyáva hazugságra!

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.