A rettegő fideszesek próbálják megakadályozni Baranyi hivatalba lépését

A rettegő fideszesek próbálják megakadályozni Baranyi hivatalba lépését

A legszánalmasabb módszerrel próbálják elérni Orbán ferencvárosi csicskái, hogy Baranyi Krisztina minél később kezdhesse meg az elszámoltatásukat. 

Baranyi Krisztina Ferencváros új polgármestere csütörtök délután lépett volna hivatalba. Azonban -ahogy arról Baranyi Facebook-oldalán beszámolt- 10 perccel a jogerőre emelkedés előtt megtámadták a polgármester-választás eredményét.

Fideszes kamupárttal húzzák az időt a csicskák.

Már csak abból is jól látszik, hogy ez az elszámoltatástó rettegő fideszesek újabb próbálkozása, hogy Orbán egyik csicskapártja, a Munkáspárt jelöltje támadta meg a választási eredményt. 

Baranyi Krisztina is tisztában van vele, hogy ezzel a szerencsétlen próbálkozással az előző, mértékelenül korrupt fideszes városvezetés próbálja húzni az időt. Mint írta: “Vagy ennyire pitiáner, kisstílű a banda, vagy kell még idő, hogy eltüntessenek mindent, amiért börtönbe mehetnek” 

A fideszesek is nagyon jól tudják: amint átveszi hivatalát Baranyi Krisztina, azonnal elkezd mindenkit elszámoltatni, aki meglopta a kerület lakóit. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.