A rettegő fideszesek próbálják megakadályozni Baranyi hivatalba lépését

A rettegő fideszesek próbálják megakadályozni Baranyi hivatalba lépését

A legszánalmasabb módszerrel próbálják elérni Orbán ferencvárosi csicskái, hogy Baranyi Krisztina minél később kezdhesse meg az elszámoltatásukat. 

Baranyi Krisztina Ferencváros új polgármestere csütörtök délután lépett volna hivatalba. Azonban -ahogy arról Baranyi Facebook-oldalán beszámolt- 10 perccel a jogerőre emelkedés előtt megtámadták a polgármester-választás eredményét.

Fideszes kamupárttal húzzák az időt a csicskák.

Már csak abból is jól látszik, hogy ez az elszámoltatástó rettegő fideszesek újabb próbálkozása, hogy Orbán egyik csicskapártja, a Munkáspárt jelöltje támadta meg a választási eredményt. 

Baranyi Krisztina is tisztában van vele, hogy ezzel a szerencsétlen próbálkozással az előző, mértékelenül korrupt fideszes városvezetés próbálja húzni az időt. Mint írta: “Vagy ennyire pitiáner, kisstílű a banda, vagy kell még idő, hogy eltüntessenek mindent, amiért börtönbe mehetnek” 

A fideszesek is nagyon jól tudják: amint átveszi hivatalát Baranyi Krisztina, azonnal elkezd mindenkit elszámoltatni, aki meglopta a kerület lakóit. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.