A tapló Tarlós saját gyávaságát próbálja Karácsonyra kenni

A tapló Tarlós saját gyávaságát próbálja Karácsonyra kenni

Bár Tarlós a világ leggyávább főpolgármestereként menekül a Karácsony Gergellyel való vita elől, a baráti rádióban nagy pofával szidja az ellenzék jelöltjét. Persze ebből az interjúból is csak az bizonyosodott be, Tarlós nem tud felmutatni semmit főpolgármesterként.

Tarlós István a Karc FM hétfői műsorában azt nyilatkozta, hogy "mellébeszélésektől hemzsegő" főpolgármester-jelölti kampányt folytat az ellenzék. De olyanokat is mondott a tapló főpolgármester, hogy Karácsony Gergely "tapintatos hallgatásba burkolózik az egész kampány alatt” Zuglóval kapcsolatban, majd még hosszan kampányolt az ellenzéki jelölt ellen.

Orbán bábjának nem ártana tükörbe nézni, mielőtt hülyeségeket beszél.

Tarlós képes számon kérni azt, hogy mellébeszél az ellenzék. Miközben ez a gyáva báb volt az, aki bement egy baráti rádióba szidni az ellenzék jelöltjét. A főpolgármester számon kéri, hogy Karácsony nem beszél eleget zuglói érdemeiről. Miközben ez a gyáva báb volt az, aki bement egy baráti rádióba és nem beszélt az elért eredményeiről, csak az ellenzékkel volt elfoglalva. 

Talán, ha nem csak Orbán parancsait lesné, ha nem menekülne gyáván, akkor egy főpolgármester-jelölti vitában beszélgethetnének Karácsony Gergellyel saját városvezetői érdemeikről. De Tarlósnak csak annyira futja, hogy bebújik egy haveri rádióba, onnan hazudozik.

Most akkor ki is folytat hamis kampányt, Tarlós úr?!

Orbán gyáva bábja érzi a bukása közeledtét. Annyira kétségbe van esve, hogy már nem csak megafonba üvöltözik szánalmas stílusban, de konkrétan óvodásként viselkedik, és saját alkalmatlanságát kéri számon az egységes ellenzéken. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.