A vásárhelyi Médiacentrum be fogja mutatni megismert fideszes visszaéléseket

A vásárhelyi Médiacentrum be fogja mutatni megismert fideszes visszaéléseket

Miután Hódmezővásárhely polgármestere, Márki-Zay Péter elújságolta a lakosoknak, hogy a város útját önkényesen eltulajdonító Lázár-kastély 2016-tól visszamenőleg megfizette az út bérleti díját, közölte, bemutatják a Médiacentrum segítségével a megismert visszaéléseket. 

Hogyan is jutottak el idáig?

A múlt héten az Orbán-kormány volt alpolgármesterei újabb vádaskodó, támadó szórólapot juttattak el a vásárhelyiek postaládáiba.

Jellemző, hogy veszélyhelyzetben nemcsak Tiborcz yachtkikötőjére, Mészáros értelmetlen kínai vasútjára, Lázár és Orbán béremelésére, de Kószó és Hegedűs szórólapjára is van pénz - miközben a tisztességes emberek szájuktól vonják meg a falatot, hogy az állásukat elvesztőkön segítsenek.

Mindenkinek ismerős, hogy az önormányzati választásokon elbukott vezetők a feltárt szabálytalanságokat és az elszámoltatást hiányolják. Márki hozzátette, bár az utóbbit Polt Péter és társai sikeresen akadályozzák, FELTÁRT VISSZAÉLÉSEKBEN NINCS HIÁNY.

A pofátlan Fidesz kívánságára ezért a helyi Médiacentrum sorozatot indít, amelyben a megismert visszaéléseket mutatják be, a dokumentumokat is nyilvánosságra hozva.

A polgármester elmondta,

ehhez Horváth András máris elfogadta meghívásunkat, együtt fogjuk Kószó Péter, Hegedűs Zoltán, Lázár János, Korsós Ágnes, Végh Ibolya, és a vásárhelyi nagyközönség számára feketén-fehéren bemutatni az általuk hiányolt bizonyítékokat - remélve, hogy az igazságszolgáltatás sem marad el, akármilyen eredményesen is húzzák az időt és igyekeznek NYOMOZÁS HIÁNYÁBAN lezárni a korrupciós ügyeket, az Elios lámpáktól a lakásmutyiig.

Sőt, igazán nagy örömmel biztosítanak számukra is személyes megjelenést és szembesítést, nyílt vitát a felmerülő kérdésekben, az általuk közölt hazugságokkal kapcsolatban. Végezetül leszögezte, csak a tolvajoknak van félnivalójuk a nyilvánosságtól!

Van egy olyan sanda gyanúnk, hogy egyetlen fidesz-bérenc sem mer kiállni ellenük. Ezidáig csak egynek volt bátorsága, ő azóta lemondott. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője. 

  • 2020.07.01

Tapló Tarlós kínosan mentegetőzik Orbán csicskamédiájánál

Tarlós még mindig hibát hibára halmoz. Ahelyett, hogy méltósággal viselte volna bukását, szánalmas vagdalózással próbálkozik.