Ács Rezső parancsára hamisított hírt a TolnatájTV?

Ács Rezső parancsára hamisított hírt a TolnatájTV?

A Médiatanácshoz fordul a Tolnatáj Televízió törvénysértése miatt Zaják Rita. A szekszárdi szociális bizottsági elnök szerint hírt hamisított az önkormányzati támogatással működő tévé.

A Tolnatáj nevű televízió, havi egymillió forintnál is több önkormányzati támogatást kap azért, hogy a Szekszárdon és környékén történő eseményekről kiegyensúlyozottan tájékoztassa a helyieket. Úgy látszik, ennél fontosabb számukra, hogy Ács Rezső és fideszes csicskásai akaratának megfeleljen, őket kiszolgálja és az Éljen Szekszárd politikusait lejárassa. Vajon miért? Megfelelési kényszerből vagy parancsra? Mindkettő szégyenletes!

"Egy újabb szekszárdi abszurd..." - ezzel a kiírással osztotta meg közösségi oldalán Bomba Gábor Zaják Rita posztját. Igen, valóban szinte már nevetséges az az abszurditás, ahogy a szekszárdi fideszesek kapálóznak a pénzért és a hatalomért. Nem riadnak ezek vissza semmitől, és nem érdekli őket a lakosság érdeke sem. Nevetni mondjuk inkább nincs kedvünk mindezen.

Tolnatáj Televízió olyan anyagot készített és terjeszt az önkormányzati segélycsomag-osztással kapcsolatban, amiben valótlan állításainak adott teret, az érintett önkormányzat egyetlen illetékesét sem szólaltatta meg. Vagyis az önkormányzati pénzből is működő televízió az önkormányzatról, az önkormányzat megszólaltatása nélkül közölt lejárató anyagot. Ráadásul hazugságot. A televízió még saját korábban leforgatott anyagait sem nézte vissza, hiszen a vágóképeken ellenőrizhető lett volna az állítások helyessége vagy igaztalansága.

"A helyi televízió törvénysértése miatt a Médiatanácshoz fordulunk. Felszólítjuk a Tolnatáj Televíziót a törvénysértő magatartás beszüntetésére és az azonnali, nyilvános bocsánatkérésre" - írta közösségi oldalán Zaják Rita.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Orbán gerinctelen és kicsinyes bosszúja folytatódik Budapest ellen

A főváros még a turizmus támogatásából sem kap Orbán undorító bosszúhadjárata miatt. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.