Az orbáni rendőrállam átlépett egy újabb határt!

Az orbáni rendőrállam átlépett egy újabb határt!

Szerda este ismét átlépett egy határt az Orbán-rezsim: egy Fidesz-ügynök fotója alapján kezdte el meglepő gyorsasággal vegzálni a rendőrség Pikó Andrást és kampánycsapatát. Összeszedtünk pár valódi ügyet, amivel foglalkoznia kéne Orbán rendőrségének. 

 

 

Mint ismert, Orbán rendőrsége szerda este megszállta Pikó András, közös VIII. kerületi polgármesterjelölt kampányközpontját. A kiérkező rendőrök egy beépített Fidesz-ügynök kiszivárogtatott fényképe alapján tartottak házkutatást, foglaltak le laptopokat és Pikó András kampányfőnökét is kihallgatták. Az ürügyet adó fotón mindössze annyi látható, hogy emberek ülnek egy asztalnál, amelyen papírlapok vannak. 

Pikó: Ilyet a rendszerváltás óta nem láttak!

Pikó András a helyszínen úgy nyilatkozott, szomorú, amiért a rendőrséget politikai rágalmazásra használják, nyilvánvaló, hogy ilyesmit a rendszerváltás óta még nem láttak. A helyszínre siető Karácsony Gergely szolidaritásáról biztosítsa a polgármesterjelöltet és csapatát, valamint elmondta: valójában a Fidesz veszi évek óta semmibe a választók személyes adatainak védelmét, amire bizonyítékul szolgálnak a „Kubatov-féle hangfelvételek”, illetve „ismerjük a Kubatov-listák működését”. 

Emlékezetes, hogy azt a rendőrséget, amelyik most meglepő sebességgel kezdett nyomozni, ezidáig nem izgatta például a sokszáz milliárdnyi ellopott közpénz, de az sem, hogy az EU legkorruptabb országa lettünk az Orbán-rezsim hatalomra kerülése óta. 

Összeszedtünk pár kivizsgálandó ügyet

Ha Orbán rendőrségét végre elkezdték foglalkoztatni a bűncselekmények és ennyire ráér, az ezalényeg.hu most segítséget nyújt azzal, hogy rávilágít pár felgöngyölítendő bűnesetre:

Készültek már fotók például Orbán Viktorról, Tarlós Istvánról és Gulyás Gergelyről is az asztalukon papírral: 

 

De vannak bőven ennél jóval komolyabb, személyes adatokkal való visszaélésre utaló ügyek, amik mentén elindulhatna a rendőrség.

Tavaly például konkrétan a Kubatov-listából szerzett meg és hozott nyilvánosságra egy darabot a Hír TV. A 444 pedig arra világított rá, hogy a Kubatov-listán bizonytalanként szereplőket zaklatta az utolsó pillanatban a Fidesz aktivista gárdája. 

De van egy ennél is egyszerűbb, kézenfekvőbb ügyünk a rendőrség számára, ahol még az elkövető személye is jól ismert: Szintén tavaly történt, hogy az egri fideszes kampányvideóban Orbán Viktor és Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő több családhoz is becsönget támogatói aláírásért. A videón látható ajánlóív kétségtelenül nem egy hivatalos, hanem a Kubatov-lista részét képező lap.  

A Fidesz ismét átlépett egy határt!

Mindenkinek látnia kell, hogy szerda este ismét átlépett egy határt a Fidesz-maffia, melynek egyértelmű az üzenete: amíg a fideszes bűnözők a törvény felett állnak, ügyészségi támogatással lophatják szét az országot, addig a becsületes, változást akaró embereknél házkutatást tartanak, vegzálják őket és einstandolják az eszközeiket. 

Ez is a tétje az október 13-i önkormányzati választásnak. Hagyjuk-e, hogy a gátlástalan hatalom továbbra is büntetlenül harácsoljon, elszívjon minden levegőt a városokból, ellopja hazánk és gyermekeink jövőjét és végképp tönkretegye az országot? Vagy megmutathatjuk nekik: eddig és ne tovább!

Mutassuk meg!

Karácsony Gergely szeptember 13-a, péntekre Védjük meg a megtámadott Pikó Andrást és csapatát! címmel tüntetést hirdetett. A demonstrációt a Pál utcai fiúk szobránál (VIII. kerület, Práter utca 11-13.) tartják majd 18.00 órától.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.