Az összehasonlítás bizonyítja: Csak Soproni Tamás hoz változást

Az összehasonlítás bizonyítja: Csak Soproni Tamás hoz változást

Összehasonlítva Soproni Tamás és Hassay Villalakó Zsófia pályafutását, jól látható, hogy aki változást akar a VI. kerületben, az ellenzék közös polgármesterjelöltjére kell szavaznia.  

A 6ker Blog részletes összehasonlítást végzett Soproni Tamás, az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltje és Hassay Zsófia, az Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje között. 

Szembetűnő a különbség a villalakó Fidesz-báb és Soproni között

Kiderül például, hogy Hassay 1998 óta csak politikuskodásból él, nincsen tapasztalata civil munkából. Mivel több mint 20 éve megélhetési fideszes, nem csoda, hogy teljesen elrugaszkodva a valóságtól: egy 150 m2-es budai villában tengeti mindennapjait, onnan jár le dolgozni a VI. kerületbe kocsival. 

Hassay nem ismeri a VI. kerületet!

Ezzel szemben Soproni Tamás a civil világban is bizonyított már. Volt a Hunnia Mozi üzemvezetője és számítógépszerelő is, de már 5 éve saját vállalkozását vezetve, fordításból él. Az ellenzék közös polgármesterjelöltje ennek köszönhetően nem is rugaszkodott el a valóságtól: mindig is Terézvárosban élt, egy 38 m2-es lakásban lakik, nincs autója, tömegközlekedéssel jár.

Soproni részletes programmal rendelkezik

Ezek után meg sem lepődünk azon, hogy a villalakó Orbán-báb még annyira sem ismeri Terézvárost, hogy egy programmal megtisztelje a választókat. Vele ellentétben Soproni Tamás jól ismeri a kerületet, ami már csak abból is látszik, hogy 23 oldalas, 54 pontos részletes, átgondolt programmal mutatja be, mit fog tenni a városért polgármesterként. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.