Az összehasonlítás bizonyítja: Csak Soproni Tamás hoz változást

Az összehasonlítás bizonyítja: Csak Soproni Tamás hoz változást

Összehasonlítva Soproni Tamás és Hassay Villalakó Zsófia pályafutását, jól látható, hogy aki változást akar a VI. kerületben, az ellenzék közös polgármesterjelöltjére kell szavaznia.  

A 6ker Blog részletes összehasonlítást végzett Soproni Tamás, az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltje és Hassay Zsófia, az Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje között. 

Szembetűnő a különbség a villalakó Fidesz-báb és Soproni között

Kiderül például, hogy Hassay 1998 óta csak politikuskodásból él, nincsen tapasztalata civil munkából. Mivel több mint 20 éve megélhetési fideszes, nem csoda, hogy teljesen elrugaszkodva a valóságtól: egy 150 m2-es budai villában tengeti mindennapjait, onnan jár le dolgozni a VI. kerületbe kocsival. 

Hassay nem ismeri a VI. kerületet!

Ezzel szemben Soproni Tamás a civil világban is bizonyított már. Volt a Hunnia Mozi üzemvezetője és számítógépszerelő is, de már 5 éve saját vállalkozását vezetve, fordításból él. Az ellenzék közös polgármesterjelöltje ennek köszönhetően nem is rugaszkodott el a valóságtól: mindig is Terézvárosban élt, egy 38 m2-es lakásban lakik, nincs autója, tömegközlekedéssel jár.

Soproni részletes programmal rendelkezik

Ezek után meg sem lepődünk azon, hogy a villalakó Orbán-báb még annyira sem ismeri Terézvárost, hogy egy programmal megtisztelje a választókat. Vele ellentétben Soproni Tamás jól ismeri a kerületet, ami már csak abból is látszik, hogy 23 oldalas, 54 pontos részletes, átgondolt programmal mutatja be, mit fog tenni a városért polgármesterként. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.