Bácskai ennél szánalmasabban nem is viselhetné a bukását

Bácskai ennél szánalmasabban nem is viselhetné a bukását

Bácskai János a hivatala átadásakor még kezet fogni sem volt hajlandó Ferencváros új polgármesterével, Baranyi Krisztinával. A bukott fideszesek már a legalapvetőbb emberi gesztusokra is képtelenek.

A Fidesz sokáig húzta az időt, de pénteken végre hivatalosan is átvehette polgármesteri helyét Baranyi Krisztina.  

A bukott Fidesz-báb Bácskai János azonban még az átadás-átvétel után is képes volt szégyent hozni saját magára. Miután aláírtak minden szükséges iratot, Ferencváros új polgármestere, Baranyi Krisztina kézfogásra nyújtotta kezét Bácskainak, az azonban nem viszonozta.

A korrupciógyanús ügyek tömegébe keveredett Bácskai azzal indokolta kulturálatlan hozzáállását, hogy Baranyi Krisztina szerinte megfenyegette több munkatársát, amikor arról beszélt, minden gyanús ügyet ki fog vizsgálni a kerületben. 

Mindenképp örömhír, hogy végre nem egy Bácskaihoz hasonló óvodásként duzzogó fideszes Ferencváros polgármestere!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.