Bácskai is beállt a politikai pedofil fideszesek sorába

Bácskai is beállt a politikai pedofil fideszesek sorába

Bácskai Jánosnak sikerült egy újabb undorító kampányeszközt elsajátítania fideszes haverjaitól: ezúttal a politikai pedofília mélységesen elitélendő módszerével próbálja kétségbeesetten menteni a hírnevét. Mindhiába!

A ferencvárosi Fidesz még az Orbán-bábok közül is kiemelkedően szánalmas, gyűlölködő, hazug kampányt folytat. Mondjuk mivel nem tudnak semmilyen pozitív eredményt felmutatni az elmúlt évekből, így nem csoda, hogy csak ócska vagdalkozásra futja Bácskaiéktól.

Óvodások kihasználásával próbál kampányolni a ferencvárosi Fidesz. 

Az elmúlt napokban azonban sikerült ismét szintet ugraniuk. Jó Fidesz-bábhoz méltón Bácskai is próbál fűt-fát átadni. 

Itt jegyeznénk meg, hogy ez sokkal könnyebben menne, ha nem vágnának, pusztítanának ki minden zöldet a kerületben.

Most éppen egy óvoda ünnepélyes átadásával próbálta menteni a menthetetlent az ingatlanmutyiról és parkolási-botrányról elhíresült ferencvárosi polgármester. Ami azonban még ennél is rosszabb az az, hogy fideszes sleppjéhez hasonlóan ő is elkezdett kisgyerekekkel kampányolni az eseményről készült kampányfilmjében

Bár Bácskai személyesen nem fogdos a videón óvodásokat, de minden egyes beállítás azt sugallja a nézőnek, hogy a Fideszes bácsi hozta el a gyerekeknek a boldogságot.  

Hányingerkeltő, ahogy a bukástól rettegő, kétségbeesett fideszesek mindent és mindenkit kampányeszközként használnak fel!

Október 13-án nem csak a fideszes lopásokra, a gyűlöletkeltésre, Orbán bábjaira, de a politikai pedofíliára is nemet kell mondanunk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.