Baranyi a ferencvárosiak érdekeit nézi az atlétikai stadionnal kapcsolatban is

Baranyi a ferencvárosiak érdekeit nézi az atlétikai stadionnal kapcsolatban is

Baranyi Krisztina csak abban az esetben hagyja megépíteni az atlétikai stadiont, ha a területen hasznos, a budapestiek életminőségét nagyban javító fejlesztések is megvalósulnak. Erre kidolgozott terveket mutatott be pénteki sajtótájékoztatóján.

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere mai sajtótájékoztatóján ismertette feltételeit a 2023-as atlétikai világbajnokságra tervezett stadion felépítésével kapcsolatban. 

Szakértőkkel kidolgozott programot mutatott be Baranyi Krisztina.

A kormány a ferencvárosi rozsdaövezetben építené fel az új stadiont, amit Baranyi Krisztina ebben a formában nem tud támogatni. A kerület polgármestere szerint a Duna-partot teljesen fel kell újítani a területen, közösségi tereket kell kialakítani, az evezős pályát rendbe kell tenni, óvodát kell építeni, valamint egy új szakrendelőt is feltételül szabott Baranyi. 

Értelmetlen stadion helyett közparkot a budapestieknek!

Baranyi Krisztina abban az esetben tudná támogatni a stadion létrehozását, amennyiben közparkot alakítanának ki a helyszínen. 

Egyébként Ferencváros polgármestere mellett Karácsony Gergely főpolgármester is csak akkor támogatja a stadionépítést, amennyiben más, hasznos fejlesztéseket is garantál a kormány.

Baranyi Krisztina teljes sajtótájékoztatója:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.18

BKK: átmenetileg bezárnak az ügyfélközpontok

Az új koronavírus terjedésének megelőzéséért, illetve megfékezéséért csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjai - írja az MTI.

  • 2020.03.17

Karácsony: bezárják a fővárosi játszótereket

Bezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.09

Lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokat

Mától a zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt - írja az MTI