Baranyi fellép a ferencvárosi Kiserdő megóvásáért!

Baranyi fellép a ferencvárosi Kiserdő megóvásáért!

Baranyi Krisztina polgármesterként meg fogja védeni a ferencvárosi Kiserdőt a beépítéstől. Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint az erdőbe tervezett levezető utat a lakók érdekeit figyelembe véve a nagy kiterjedésű rozsdaövezetbe kell inkább megépíteni!

Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje tudja, hogy sokezer embernek fontos a IX. kerületi Kiserdő. Ez tökéletesen érthető, hiszen ma Budapesten ritkaságszámba megy az, hogy a nagyvárosi betonrengetegben van zöld lomb, van madárcsicsergés.

Ez a zöldfelület most veszélybe került, mert a Dél-Budát Dél-Pesttel összekötő Galvani híd megépítése után a le- és felvezető utak az erdőn futnának keresztül.

Zöldfelület nem eshet az épülő utak áldozatául!

Baranyi Krisztina tudja, hogy a városnak és a kerületnek is szüksége van a hídra és az ahhoz tartozó levezető utakra is. Ennek ellenére nem szabad feláldozni a még megmaradt kevés zöldfelületből egyetlen négyzetmétert sem!

Baranyi: A helyiek érdekeinek és véleményének kell elsősorban érvényesülnie!

Ferencvárosban van egy nagy kiterjedésű rozsdaövezet. Ott példásul senkinek sem fájna egy forgalmas útszakasz megépítése. Polgármesterként a lakók érdekeit képviselve fogja megvédeni a Kiserdőt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.