Baranyi Krisztina szavazatvásárlás gyanúja miatt tett feljelentést

Baranyi Krisztina szavazatvásárlás gyanúja miatt tett feljelentést

Minden jel szerint szavazatvásárlás zajlik Ferencvárosban. Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje feljelentést tett az ügyben.

Baranyi Krisztina egyik képviselőjelöltje vette észre, hogy a Gát utca - Haller utca sarkára csoportban visznek embereket, akiket aztán be is kísérnek a szavazókörbe. Miután kijöttek, a közeli éjjel-nappali bolt előtt fehér borítékban a kezükbe nyomtak valamit.

Baranyi Krisztina feljelentést tett.

Baranyi ellenzéki képviselőtársaival közösen a helyszínre sietett, amint értesültek az esetről. A rendőrséget kihívták és a feljelentést is azonnal megtették.

Köpködő, fenyegetőző embereket küldenek Baranyi plakátjainak letépkedésére.

De nem ez az egyetlen aljas próbálkozása a bukástól rettegő fideszeseknek: reggel egy ember sorra tépkedte le Baranyi plakátjait. Miután az ellenzéki polgármesterjelölt egyik szavazóköri delegáltja számon kérte a rongálót, az fenyegetni kezdte, hogy megkéseli, majd le is köpte. Baranyi aktivistája hívta a rendőrséget, akik igazoltatták a támadót.

(Via.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.