Baranyi: Polgármesterként fel fogom számolni a ferencvárosi áldatlan állapotokat!

Baranyi: Polgármesterként fel fogom számolni a ferencvárosi áldatlan állapotokat!

Baranyi aktivistái Ferencváros legelhanyagoltabb területeit tisztították meg. Az ellenzék közös polgármesterjelöltje október 13-a után garantálni fogja: minden közterületet tisztán fog tartani a városvezetés. 

Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje Facebook-oldalán mutatta be: ha lenne rá szándék a városvezetés részéről, tisztán lehetne tartani a kerületet. 

Csak akarat kérdése lenne a kerület tisztán tartása!

Az ellenzék közös polgármesterjelöltjének aktivistái a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistáival, a Szabad Budapest Fórum fiataljaival és helyi lakókkal kiegészülve útra keltek, hogy az önkormányzat helyett gyomtalanítsanak, szemetet szedjenek. 

Most az aktivisták segítségével tisztították meg a kerületet, Baranyi Krisztina polgármesterként már garantálni fogja, hogy a városvezetés elvégezze legalapvetőbb feladatát: minden ferencvárosi közterületet rendbe tesznek. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.