Beismerés: Újpesten nincs elég orvos!

Beismerés: Újpesten nincs elég orvos!

Déri Tibor, az újpesti közös ellenzéki polgármester-jelölt egy felháborodott Facebook-posztban teszi fel kérdéseit a fideszes városvezetésnek, a lakosoknak a kerület egészségügyi problémáival kapcsolatban. 

Déri Tibor nyíltan leírta, hogy Wintermantel (Báb)Zsolt csak fideszesként teljesít jól, polgármesterként egyáltalán nem.

De sajnos mit várhatnánk, amikor Wintermantel esősorban fideszes és csak másodsorban újpesti? Valószínűleg ezért nem érdekelte, hogy a elmúlt kilenc évben hányan kérték az önkormányzattól az emberi körülmények létesítését a helyi SZTK-ban. Jelenleg még mindig ott tartunk, hogy orvoshiány van és még klíma sincs az intézményben. 

Újpest kulcsfontosságú problémája a helyi egészségügy mára már állandósult kritikán aluli állapota. De miért nem fontos ez egy magát lokálpatriótának nevező városvezetőnek?

Déri egy új időszakot szeretne elindítani Újpest életében: "mi nem a méregdrága és korrupt látványberuházásokról szól, hanem az emberi kapcsolatok építésérő és az itt élő újpesti családok életminőségének valódi javításáról szól! Egy olyan városban szeretnék élni, ahol az ember áll a középpontban!" - fogalmazta meg az oldalán. 

A közzétett kisfilmben bemutatják az egészségügy botrányos helyzetét, ahol legalább 1 hónapig várólistára kerül a beteg, ahol nincs olyan fogalom, hogy sürgős, ahol az ápolók és orvosok nincsenek megfizetve, ahol hiába van szakrendelő, de nincsen elég orvos. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.