Bizonyíték: Berki a Fidesz trolljelöltje!

Bizonyíték: Berki a Fidesz trolljelöltje!

A zuglói fideszessel közös kampányfilmje egyértelműen bebizonyította, hogy Berki Krisztián a Fidesz kamujelöltje.

A fideszes propaganda minden szegletét bejárta Berki Krisztián legújabb Karácsony Gergelyt lejáratni hivatott kampányvideója. Nem véletlenül. A videóban Berkit az a Hary Attila vezeti körbe egy zuglói bérlakásban, aki korábban a XIV. kerületi Fidesz irodavezetője, egykori önkormányzati képviselőjelöltje volt. Ráadásul Facebookon egy Tarlós Istvánt támogató oldalnak is ő az adminja. 

Eddig is sejteni lehetett, most be is bizonyosodott: Berki a Fidesz embere

Eddig is minden jel arra utalt, hogy Berki Krisztián a Fidesz jelöltje, akit az ellenzék ellen vetettek be, mostanra be is bizonyosodott. Sok más mellett egyébként az is egy árulkodó jel volt, hogy Puzsér és csapata Berki aláírásainak összegyűjtése kapcsán a választás tisztaságáért felelős intézményeknél bejelentést és feljelentést tettek. Persze mindezt úgy, hogy tökéletesen tisztában voltak azzal, bizonyíték hiányában el fogják utasítani beadványaikat, ezzel legitimmé téve Berki indulását. 

A Fidesz minden alattomos módszert bevet a győzelemért

Jól látható módon a fideszesek már meg sem próbálják titkolni, hogy kamujelölteket állítanak azokban a kerületekben, településeken, ahol rettegnek az közös ellenzéki jelöltek győzelmétől. Pestszentlőrinctől elkezdve, Pécsen át, Budapestig.

Nem dőlhetünk be a Fidesz próbálkozásainak! Ha változást akarunk, ha el akarjuk takarítani Tapló Tarlóst, ha meg akarjuk törni Orbán uralmát, el kell mennünk október 13-án szavazni és az egyetlen valódi ellenzéki polgármesterjelöltre, Karácsony Gergelyre kell szavaznunk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.