Bizonyíték: Berki a Fidesz trolljelöltje!

Bizonyíték: Berki a Fidesz trolljelöltje!

A zuglói fideszessel közös kampányfilmje egyértelműen bebizonyította, hogy Berki Krisztián a Fidesz kamujelöltje.

A fideszes propaganda minden szegletét bejárta Berki Krisztián legújabb Karácsony Gergelyt lejáratni hivatott kampányvideója. Nem véletlenül. A videóban Berkit az a Hary Attila vezeti körbe egy zuglói bérlakásban, aki korábban a XIV. kerületi Fidesz irodavezetője, egykori önkormányzati képviselőjelöltje volt. Ráadásul Facebookon egy Tarlós Istvánt támogató oldalnak is ő az adminja. 

Eddig is sejteni lehetett, most be is bizonyosodott: Berki a Fidesz embere

Eddig is minden jel arra utalt, hogy Berki Krisztián a Fidesz jelöltje, akit az ellenzék ellen vetettek be, mostanra be is bizonyosodott. Sok más mellett egyébként az is egy árulkodó jel volt, hogy Puzsér és csapata Berki aláírásainak összegyűjtése kapcsán a választás tisztaságáért felelős intézményeknél bejelentést és feljelentést tettek. Persze mindezt úgy, hogy tökéletesen tisztában voltak azzal, bizonyíték hiányában el fogják utasítani beadványaikat, ezzel legitimmé téve Berki indulását. 

A Fidesz minden alattomos módszert bevet a győzelemért

Jól látható módon a fideszesek már meg sem próbálják titkolni, hogy kamujelölteket állítanak azokban a kerületekben, településeken, ahol rettegnek az közös ellenzéki jelöltek győzelmétől. Pestszentlőrinctől elkezdve, Pécsen át, Budapestig.

Nem dőlhetünk be a Fidesz próbálkozásainak! Ha változást akarunk, ha el akarjuk takarítani Tapló Tarlóst, ha meg akarjuk törni Orbán uralmát, el kell mennünk október 13-án szavazni és az egyetlen valódi ellenzéki polgármesterjelöltre, Karácsony Gergelyre kell szavaznunk!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.