Bomba Gábor: Veszélyben a strandnyitás Szekszárdon

Bomba Gábor: Veszélyben a strandnyitás Szekszárdon

Nagyon úgy tűnik, Ács Rezső polgármester hazudott, amikor azt ígérte a szekszárdi embereknek, július 1-jétől strandolhatnak. A szakik szerint nem tartható a határidő.

Bomba Gábor, az ÉSZ frakcióvezetője közösségi oldalán adott hírt róla, hogy veszélybe került a strand július első napjával történő megnyitása.

Mint ismert, nagyjából 120 millió forintra kerülne jól megcsinálni az élményfürdő a medencéit, mert az építéskor láthatóan kispórolták a szigetelést és rossz ragasztóanyagot használtak a burkoláshoz.

Most az uszoda kivitelezőjének gépész alvállalkozói, akiknek a strandnyitás előtt a gépészetet kellene helyreállítani és a kutat megfúrni, Bomba Gábor információi szerint úgy nyilatkoztak, ezt a tervezett nyitásig nem tudják megoldani, vagyis veszélybe kerülhet a július 1-jei nyitás is. 

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a strandnyitással kapcsolatban Ács Rezső fideszes polgármester késlekedése miatt nem lehetett intézkedni. A késlekedésnek nyilvánvaló oka, hogy az élményfürdőt azért nem lehet használni, mert azt szakszerűtlenül újította fel a fideszesek által nyilvánvalóan haveri alapon kiválasztott vállalkozó, Csillag Balázs cége.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.