Borkai utódja Győr kabalájaként parádézik - de mégis minek?

Borkai utódja Győr kabalájaként parádézik - de mégis minek?

Dézsi Csaba András hivatalba lépése óta lubickol a győri reflektorfényben. Hol itt, hol ott tűnik fel, mintha nem is a város polgármestere, hanem kabalafigurája lenne.

Amit a szexhajó botrányában elsüllyedt Borkai Zsolt nem tudott megtenni nyilvánosság előtt, azt most Dézsi Csaba András bepótolja. Megjelenik mindenhol, tündököl a győriek figyelmében, másfelől pedig nem győz hálálkodni a "Miniszterelnök úrnak," amiért mindezt megteheti.

Dézsi Facebook-oldala szerint volt már színházbejáráson, ahol megállapította, hogy "Győrnek színes és sokoldalú színháza van." Mindenképp üdvözlendő, hogy polgármesterként lehetősége volt eljutni végre a győri színházba is, de a posztból nem derül ki, hogy mi célból tartott szemlét ott, csupán azt írta le, hogy beszélgetett az igazgatóval. Örvendetes!

A megyei kereskedelmi és iparkamara évnyitó rendezvényén is járt a győri polgármester, ott párbeszédet ígért a gazdaság szereplőinek Győr fejlesztésére vonatkozóan. Érdemi tevékenység (a Facebook-bejegyzés alapján) itt sem történt.

Posztolt egy képet és egy cikket Lovasi Andrásról is, ahol Dézsi egy oszlop mögül tekint ki pajkosan.

Dézsi több posztot is szentel annak, hogy mennyire jó érzés Orbán Viktor kegyeltjei között lenni. Többek között azt írja:

az a megtiszteltetés ért, hogy Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde előtt köszöntöttek mint Győr újonnan megválasztott polgármesterét!

Szuper, hogy a polgármester úr jól érzi magát, de hivatalba lépése óta az Orbán felé küldött Facebook-imákon és a parádézáson kívül sok mindent még nem láttunk tőle. Nem csoda, hogy így van ideje a kórházban is dolgozni...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.18

BKK: átmenetileg bezárnak az ügyfélközpontok

Az új koronavírus terjedésének megelőzéséért, illetve megfékezéséért csütörtöktől a járványveszély elmúltáig bezárnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélközpontjai - írja az MTI.

  • 2020.03.17

Karácsony: bezárják a fővárosi játszótereket

Bezárják a budapesti játszótereket a koronavírus-járvány miatt - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.09

Lezárják az Arany János utca és a Ferenciek tere állomásokat

Mától a zárják le az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomást a 3-as metró felújítása miatt - írja az MTI