Csődbe vinné Budapestet Kovács Péter

Csődbe vinné Budapestet Kovács Péter

A Fidesz-csicska polgármester a politikai hisztériakeltésre játszik.

A fővárosi költségvetés terhére szereltetne klímát a 3-as metróba a mátyásföldi polgármester. Ezt a javaslatot a fővárosi közgyűlés elé terjesztette a héten. A kezdeményezés hasonló azokhoz, amiket sok más fidesz-csicska polgármester is indított. Olyan összegű javaslatokat tesznek, amikre nyilvánvalóan nincs pénze a fővárosnak. Csak hogy a saját pecsenyéjüket sütögessék. Erre a felelőtlenségre ezúttal Vajda Zoltán hívta fel a figyelmet. A mátyásföldi képvisel kijelentette:

A kivéreztetett főváros egyik kerületének polgármestereként olyan dologgal akciózik, amelyről tudja, hogy jelenleg kivitelezhetetlen.

Különösen cinikus ez úgy, hogy a fővárosi költségvetést a Fidesz vérezteti ki egyre jobban. Kovács Péter ismét bizonyította, hogy csak a saját népszerűsége a fontos. Ha kell, plusz két százalékpontért a népszerűségi listán csődbe viszi a teljes várost.

Kép forrása: Kovács Péter facebook oldala

          

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.