Déri Tibor és Varju László együtt küzdenek az újpesti egészségügy helyreállításáért

Déri Tibor és Varju László együtt küzdenek az újpesti egészségügy helyreállításáért

Déri Tibor Újpest polgármestere várja a kormányt egyeztetésre, miután Varju Lászlónak adott válaszában Orbán azt ígérte, tárgyalni fognak a kerületi Árpád Kórházzal kapcsolatban.

Hétfőn azonnali kérdéseket intéztek az országgyűlési képviselők Orbán Viktorhoz. Varju László Újpest országgyűlési képviselője a kerületi emberek életét érintő egyik legfontosabb témában kérdezte meg a miniszterelnököt. 

Varju: működőképes kórház kell az újpesti százezreknek!

Varju László Orbán tudtára adta, hogy az újpesti embereknek és a környező kerületben élőknek is óriási szükségük lenne egy működőképes kórházra. 

Orbán ezúttal nem tudott elmenekülni a válaszadás elől!

Az országgyűlési képviselő a parlamenti ülést követően Facebook-videóban jelentette be: Orbán válaszában szavát adta, hogy egyeztetést fog kezdeményezni az új önkormányzati vezetéssel. Természetesen mindent fenntartásokkal kell kezelni, amit a miniszterelnök mond, de mindenképp biztató, hogy az aláírásgyűjtés és tüntetés hatására végre foglalkozik a kormány az üggyel.

Újpest polgármestere kész az egyeztetésre az újpestiek érdekében.

Déri Tibor Facebook-oldalán jelentette ki: ők megtették az első lépést, most várjuk a kijelölt miniszter, Dr. Pintér Sándor válaszát az  Árpád Kórházról való egyeztetést illetően.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.