Déri Tibor videóba gyűjtötte Wintermantel bűneit

Déri Tibor videóba gyűjtötte Wintermantel bűneit

Csodás videóban gyűjtötte össze Déri Tibor, milyen bűnöket követett el a fideszes városvezetés az elmúlt években Újpest ellen. Október 13-a után Déri Tibor vezetésével a IV. kerület olyan város lesz, ahol az ember áll a középpontban!

Déri Tibor, Újpest közös ellenzéki polgármesterjelöltje összegyűjtötte Facebook-videójában azt a hat ügyet, amit az újpesti fideszes bábok a legjobban titkolnak.  

A polgármesterjelölt szerint nyilvánvaló, hogy Újpest jelenlegi vezetése csak Orbán Viktor és a Fidesz érdekeit szolgálja, nem pedig a helyi lakókét. Azt is hozzátette, hogy miközben Wintermantel kivágta a kerület fáinak óriási résztét, addig milliárdos tételben lopja el Újpest pénzét. Déri videójából az is kiderül, a fideszes polgármester, hogyan játssza át az önkormányzati ingatlanokat magánkézbe. A Fidesz-báb Wintermantel alpolgármestere, Nagy István szerint Budapesten elegendő a kórházi ágyak száma, a CT készülék, ráadásul örül annak, hogy Újpesten ’csak’ egy hónapos várólisták vannak!

Déri nem a pártját, hanem az újpestieket szolgálná. 

Déri Tibor Wintermantel Zsolttal ellentétben nem a pártja, hanem a város érdekeit fogja szolgálni. Szívügye egy zöld, XXI. századi emberközpontú város megteremtése. Újpest többé nem a méregdrága és korrupt látványberuházásokról szól majd, hanem az emberi kapcsolatok építéséről és az itt élő családok életminőségének valódi javításáról! Olyan város lesz, ahol az ember áll a középpontban!

A tanulságos videó:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.

  • 2020.07.24

Tapló Tarlós már polgármesterként is tojt a budapestiek kényelmére

A bukott Fidesz-csicskának már mindegy, hogy a kánikulában megrohadunk a metrón.