Déri Tibor: Wintermantel Zsolt Orbán gyáva bábja

Déri Tibor: Wintermantel Zsolt Orbán gyáva bábja

A Fidesz újpesti bábja, Wintermanter Zsolt azzal, hogy közvélemény-kutatásnak álcázott telefonhívásokkal próbálja lejáratni ellenfelét, gyávaságáról, gyengeségéről és alkalmatlanságáról egyszerre tett tanúbizonyságot - jelentette ki Déri Tibor, az ellenzék közös újpesti polgármester-jelöltje.

„Szavazna-e Ön Déri Tiborra, ha tudná, hogy a háttérből Gyurcsány Ferenc irányítja?”  “Szavazna-e Ön Déri Tiborra, ha tudná róla, hogy nyilatkozata szerint a hatalom átvételéért az ördöggel is szövetkezni lehet?” többek közt ilyen, Déri Tibort lejárató, a fideszes Wintermantel Zsoltot pedig propagáló kérdésekkel keresték állítólagos közvélemény-kutatók a napokban a IV. kerületieket telefonon.

Déri Tibor nem hagyta annyiban!

Déri Tibor persze nem hagyta szó nélkül ezt az aljas és gyáva kampánymódszert. Az ellenzék közös polgármester-jelöltje Facebook-oldalán a gyengeség jelének nevezte a Fidesz eszközét. Mint írja, Wintermantel ezzel a tisztességtelenséggel csak azt éri el, hogy az újpesti szavazók ellenszenvet érezzenek iránta. 

Nem lehet kétségünk afelől, aki szándékosan valótlan információt terjeszt, vagy valós tényt ferdít el, hogy tévedésben tartsa egy város lakóit, nem méltó városvezetőnek! Wintermantel Zsolt ezzel a húzással lényegében azt bizonyította be, hogy nem több fideszes pártkatonánál, akinek nem Újpest, hanem a pártja az első. Hidegen hagyják a IV. kerületiek érdekei, csak a párt utasításait követi.  

Déri Tibor: Október 13-án Újpest kiszabadulhat a Fidesz fogságából!

A közös ellenzéki polgármester-jelölt szerint október 13-án lehetősége lesz az újpestieknek, hogy kiszabadítsák a kerületet a Fidesz fogságából, Orbán Viktor helyi bábjának markából. Déri Tibor polgármesterként új időszakot indít majd el Újpest életében. Szívügye egy zöld XXI. századi emberközpontú város megteremtése, ami nem a méregdrága látványberuházásokról és fairtásokról, hanem az emberi kapcsolatokról és az emberek életminőségének valódi javításáról híres.

Via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.