Dr. László Imre: Feltornásszuk Újbuda értékelését!

Dr. László Imre: Feltornásszuk Újbuda értékelését!

Dr. László Imre garanciát vállal arra, hogy polgármesterként az újbudai önkormányzat működését is helyrehozza, hogy egy olyan hely legyen belőle, amiről a helyiek tudják: ott segítséget kapnak.

Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje elkeserítőnek tartja, hogy rákeresve a XI. kerületi önkormányzatra az interneten, borzalmas értékelésre bukkanunk: A kerület fideszes önkormányzata a Google értékelések alapján mindössze 2,4 csillagon áll az ötből. 

A Fidesz-bábok leváltása után 5 csillagos önkormányzatot hoz létre Dr. László Imre.

Október 13-a után polgármesterként Dr. László Imre csapatával változtatni fog ezen. Miután felszabadították a kerületet a Fidesz fogságából, helyrehozzák Újbuda hírnevét is.  

A választások után olyan önkormányzatot hoznak létre, ahova szívesen mennek be a helyiek, mert tudják, ott segítséget és támogatást kapnak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.