Dr. László Imre: Igent a fákra, nemet a Fideszre!

Dr. László Imre: Igent a fákra, nemet a Fideszre!

Újbuda Fidesz-báb vezetése ki akar vágni egy halom fát a Hamzsabégi úton. Dr. László Imre és az újbudai ellenzék fellép a barbár fairtás ellen, október 13-a után felülvizsgálják a projektet. 

A Hamzsabégi úton a töltésen futó sínpárok kibővítése miatt ki akarnak vágni egy halom fát. Már meg is jelölték piros ponttal azokat a fákat, amiket kiirtásra ítéltek - jelentette be Facebook-oldalán Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje, akinek képviselőjelöltjei ki is mentek a helyszínre, hogy videóban számoljanak be arról, milyen pusztításra készül a fideszes vezetés. 

Még azt sem mondta el a fideszes városvezetés, hány fát terveznek kivágni!

Az ellenzéki jelöltek elmondták: Budapesten minden egyes 2m zöldfelület rengeteget számít. Szükség van minden fára, bokorra, fűszálra a fővárosban. Elfogadhatatlan, hogy úgy akarnak kivágni megannyi fát, hogy a lakossággal semmiféle konzultációt nem folytattak az ügyben, az ő érdekük egyáltalán nem lett figyelembe véve. Még azt sem voltak képesek közölni, mégis hány darab fát akarnak kivágni. 

Még a lakókkal sem konzultáltak

Egy ilyen kertvárosias kerületben elképesztően nagy felelőtlenség belevágni ebbe a projektbe. Ráadásul egy normális városvezetés, amelyik nem a Fidesz, hanem a helyi emberek érdekeivel foglalkozik, elsőképp a lakók véleményét kérdezte volna meg.

Az ellenzék együtt lép fel az indokolatlan fairtás ellen

Dr László Imre és csapata október 13-a után a helyiek felhatalmazását élvezve le fog ülni a kivitelezővel, a MÁV-val és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel. Felül fogják vizsgálni a projektet, alternatívát keresnek és mindenről tájékoztatni fogják azokat, akiket a leginkább érint ez a barbár fairtás: a lakosokat.  

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.