Dr. László Imre plakátjainak tömegét tépkedték le hétfő éjjel

Dr. László Imre plakátjainak tömegét tépkedték le hétfő éjjel

Újabb mélységekbe süllyedt az újbudai fideszes kampányhadjárat: most az ellenzéki jelöltek plakátjainak tömegét szaggatták le ismeretlenek. Az ellenzék feljelentést tett.

Újbuda közös ellenzéki képviselőjelöltjei vették észre hétfőn éjjel, hogy egy csapat szisztematikusan, politikai indíttatásból vagdossa le a plakátjaikat. Az ismeretlen elkövetők több utcán végigsétáltak és leszedték Dr. László Imre közös ellenzéki polgármesterjelölt, Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt és megannyi újbudai képviselőjelölt plakátját is. 

A fideszesek minden aljas eszközt bevetnek a győzelemért.

Ez már nem az első jele annak, hogy az újbudai Fidesz retteg. Rettegnek, mert tudják, Dr. László Imre október 13-án leválthatja az Orbán-báb városvezetést. De azzal is tisztában vannak, hogy az újbudai embereknek nagyon elegük van a kerület lezüllesztéséből, abból, hogy a városvezetés nem a lakók, csak a Fidesz érdekeit szolgálja.

Az ellenzék feljelentést tett.

Az ellenzéki képviselőjelöltek a rendőrséget kihívták és feljelentést tettek az ügyben. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.