Fél percben TAPLÓ ISTVÁN minden bunkósága - VIDEÓ

Fél percben TAPLÓ ISTVÁN minden bunkósága - VIDEÓ

Fél percre sűrítettük össze, hogy neked ne kelljen öt percig hallgatnod ezt a tajtparasztot, aki a főpolgármesterünknek meri nevezni magát.

Valószínűleg bármelyik kocsmában egy kiadós verést kapna azért a stílusért, amit a teljes magyar média előtt megenged magának TAPLÓ ISTVÁN. Orbán Viktor egyik kedvenc marionettbábúja, aki októberig még főpolgármesterként pöffeszkedhet, perceken át minősíthetetlen stílusban gyalázta Tordai Bencét, a Párbeszéd szóvivőjét. Mutatjuk máris a videót, itt van:

Tordai Bence országgyűlési képviselő egyébként mindössze annyit tett, hogy egy levelet akart átadni tapló Tarlósnak. Az meglátva őt, szó szerint vöröslő fejjel támadt neki Karácsony Gergely harcostársának, többek közt szellemi fogyatékosnak, bolondnak és szerencsétlen embernek nevezve őt. Micsoda bátor ember ez! Azért kíváncsiak lennénk, mekkora lenne a szája akkor, ha ezért a stílusért amúgy magyarosan megruháznák őt valamelyik csehóban, ahogy megérdemelné.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.