Fél percben TAPLÓ ISTVÁN minden bunkósága - VIDEÓ

Fél percben TAPLÓ ISTVÁN minden bunkósága - VIDEÓ

Fél percre sűrítettük össze, hogy neked ne kelljen öt percig hallgatnod ezt a tajtparasztot, aki a főpolgármesterünknek meri nevezni magát.

Valószínűleg bármelyik kocsmában egy kiadós verést kapna azért a stílusért, amit a teljes magyar média előtt megenged magának TAPLÓ ISTVÁN. Orbán Viktor egyik kedvenc marionettbábúja, aki októberig még főpolgármesterként pöffeszkedhet, perceken át minősíthetetlen stílusban gyalázta Tordai Bencét, a Párbeszéd szóvivőjét. Mutatjuk máris a videót, itt van:

Tordai Bence országgyűlési képviselő egyébként mindössze annyit tett, hogy egy levelet akart átadni tapló Tarlósnak. Az meglátva őt, szó szerint vöröslő fejjel támadt neki Karácsony Gergely harcostársának, többek közt szellemi fogyatékosnak, bolondnak és szerencsétlen embernek nevezve őt. Micsoda bátor ember ez! Azért kíváncsiak lennénk, mekkora lenne a szája akkor, ha ezért a stílusért amúgy magyarosan megruháznák őt valamelyik csehóban, ahogy megérdemelné.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.