Ferencváros nem ad a bukott Fidesz-csicska Bácskainak többmilliós szabadságmegváltást

Ferencváros nem ad a bukott Fidesz-csicska Bácskainak többmilliós szabadságmegváltást

A ferencvárosi képviselő-testület nagy többséggel úgy döntött, nem fizeti ki az Orbán-csicskájaként a IX. kerületre szégyent hozó bukott Bácskai több mint 3 milliós szabadságmegváltását, amit követel. 

Ferencváros csütörtöki képviselő-testületi ülésén szavaztak az önkormányzati képviselők Bácskai János bukott polgármester 3,3 millió forintos szabadságmegváltásáról - írta meg a Mérce.

A kerület jegyzője, Dombóvári Csaba a szavazás előtt figyelmeztette a képviselőket, hogy a testületnek nem tud az ügybe dönteni hiszen az elmaradt kifizetés után Bácskai akár bírósági úton is kérhet jogorvoslatot. Ezzel a jogi véleménnyel volt képviselő, aki vitatkozott.

Baranyi mindenképp kivizsgálja Bácskai gyanús ügyeit! 

Baranyi Krisztina polgármester az ülésen elmondta: a felelősségre vonás „megtörtént a választásokon”, és a szavazás eredményétől függetlenül vizsgálatot kezdeményez a szabadságolás ügyében.

Végül a szavazáson Bácskai kifizetését elutasították.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.