Fürjes a budapestiek helyett csak saját kampányával foglalkozik!

Fürjes a budapestiek helyett csak saját kampányával foglalkozik!

Bár évi kétmilliárdba kerül a budapestieknek a Puskás Stadion üzemeltetése, Fürjes Balázst mégis sokkal jobban érdekli saját főpolgármester-jelölti kampánya, mint Orbán közpénzt zabáló stadionja. Fürjes napról-napra bizonyítja, hogy nem több ócska Fidesz-csicskánál.

Dorosz Dávid, Budapest klímavédelmi és fejlesztési főpolgármester-helyettese Facebook-oldalán tette közzé, hogy a Puskás Stadion üzemeltetése brutálisan drága: évi kétmilliárd forintba kerül Orbán mániája a fővárosiaknak. 

Bár Fürjes Balázs Budapest fejlesztéséért felelős államtitkárnak nyilván kutya kötelessége lett volna ezzel a közpénznyelővel foglalkoznia, ő inkább jó Fidesz-csicskához méltón csak Karácsony Gergelyt képes bénán támadni.

Fürjes még arról is bölcselkedett a főpolgármester Facebook-oldala kapcsán, hogy „Amiből sok van, az keveset ér”. Dorosz Dávid ezzel kapcsolatban szellemesen megjegyezte: Ez erős állítás az Orbán-rezsim kb. 70 államtitkárának egyikétől. Milyen igaz: Európa egyik legdrágább kormánya Orbán Viktoré a gigászi apparátusával. 

Fürjes saját főpolgármesteri kampányára készül, de ehhez még meg kell küzdenie Vitézy Dáviddal is.

A főpolgármester-helyettes szerint nem meglepő, hogy minden megszólalásával Karácsony Gergely súlycsoportjába próbálkozik kerülni Orbán csicskája, Fürjes Balázs. Az államtitkár megkezdte főpolgármesteri kampányát.

De nagyon nagy a zavar a Fideszben Budapesttel kapcsolatban. Még az is lehet, hogy Fürjesnek a jelöltségért Vitézy Dáviddal kell megküzdenie. Azt minden esetre nem felejthetjük el, hogy Fürjes nem több Orbán sokadik bábjánál, csak úgy táncol, ahogy gazdája fütyül. 

Minden, amihez eddig köze volt Fürjesnek, milliárdokkal többe került a magyar embereknek a tervezettnél.

Dorosz Dávid azt is leírta, Fürjesnek már óvodában is túlárázás volt a jele. Ezt bizonyítják az úszó vb költségei, és a Puskás Aréna árát sem sikerült, még csak megközelítőleg sem, eltalálnia. 

Ezzel szemben, ha nemzetünk szimbólumának, a Lánchíd felújításának költségei kerülnek terítékre, Fürjes Orbán-báb már behúzza fülét, farkát. 

Dorosz Dávid: Budapest helyzete nehéz.

Az egyik oldalon a budapestiek által megszavazott városvezetés, másikon Orbán kinevezettjei. Az egyik oldalon a város mindennapjainak nehézségei egy Orbán által végletekig kivéreztetett Fővárosi Önkormányzattal, a másikon pedig álmosolyok, PR-interjúk teletömve 10 év kormányzás után előkerült gigaprojekt ötletekkel és egy hazug zöldfordulat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.