Hoffmann közpénzkampányán nincsen fék

Hoffmann közpénzkampányán nincsen fék

Hoffmann Tamás, Orbán Viktor újbudai helytartója LED-izzó osztogatás után most krumpliosztogatással kampányol. Nem elég, hogy adófizetői pénzen teszi mindezt, de joggal feltételezhetjük, hogy ezúttal is gyanús adatgyűjtésbe fognak. 

 

Hoffmann Tamás nem bír leállni a közpénzen való kampányolással. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Fidesz újbudai bábja, Hoffmann Tamás közpénzből kampányolt 200 forintos LED-izzókkal. Hoffmannak most ezt sikerült továbbfokoznia: Bakai-Nagy Zita, az ellenzék közös újbudai képviselőjelöltjének Facebook-posztjából kiderül, hogy a fideszes polgármester most 10 kg burgonyát ajánl a kerületi lakosoknak 300 forintért. 

Ismételt adatgyűjtés?

Mivel a legutóbbi LED-izzó osztogatásánál kiderült, hogy személyes adatokat gyűjt az önkormányzat a választókról, nem lennénk meglepve, ha ezúttal is telefonszám, e-mail cím, életkor és pontos cím megadásához kötnék a vásárlást. 

A Fidesz tényleg azt gondolja, hogy nem vesszük észre, hogy csak a Kubatov-listát bővítik? Hogy a magyarok nem látnak át a szitán? Csak nem gondolják, hogy annyira hülyék vagyunk, hogy aprópénzért és nevetséges adományokért eladjuk nekik a jövőnket?! Meddig veszik még semmibe a magyar emberek személyiségi jogait Orbán illiberális bábjai?

Ebből már tényleg elég volt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.