Hoppá, megint egy kamujelölt indításával próbálkozik a Fidesz

Hoppá, megint egy kamujelölt indításával próbálkozik a Fidesz

Ferencvárosban ellenzéki képviselőjelöltnek hazudja magát Bácskai János személyes tanácsadója. Orbán ferencvárosi bábjai már bármire képesek, hogy megpróbálják megakadályozni az ellenzék győzelmét. Félnek.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, kissé groteszk módon Hunvald György egy IX. kerületi szervezet, a Ferencvárosi Lokálpatrióták Egyesület színeiben indul el Erzsébetvárosban a polgármesteri címért. Persze mindezt csak azért teszi, hogy a Fidesz érdekeit szolgálva megpróbálja megakadályozni az ellenzék közös polgármesterjelöltjének, Niedermüller Péternek a győzelmét. 

A lokálpatrióták lényegében meg sem próbálják már titkolni, hogy a Fideszt szolgálja minden lépésük

Ez azonban nem az egyetlen furcsaság az ízig-vérig fideszes érdekeket szolgáló szervezet körül. A 444 írta meg, hogy az a Dr. Tóth László indul Ferencváros egyik körzetében az egyesület támogatásával egy fideszes és az összellenzéki jelölttel szemben, aki Bácskai János fideszes polgármester személyes tanácsadója. 

Baranyi Krisztina, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltje Facebook-oldalán kommentálta a hírt. Szerinte sok mindennel próbálkoznak kétségbeesett ellenfelei: hazug, lejárató szórólapokkal és ellenzékiekre indított álcivilekkel.

De a ferencvárosi emberek átlátnak a szitán!

Baranyi hozzátette: Bár jelenleg közel 400 ezer forintot kap ez a kamujelölt Bácskaitól a "tanácsaiért". Neki ezzel szemben biztos, hogy nem lesz szüksége a tanácsaira!

Okkal félnek a ferencvárosi fideszesek a vereségtől, hiszen Baranyi Krisztina polgármesterként nyilván nem nézi majd tétlenül se a parkolási korrupciót, sem a fideszes csicskák megjutalmazását önkormányzati lakásokkal. Nyilván Orbán tolvaj bábjai nem fognak ennek örülni. A ferencvárosi emberek annál inkább.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.