Íme Fercsák százmilliós eltitkolt társasága

Íme Fercsák százmilliós eltitkolt társasága

PÉNZESZSÁK RÓBERT cége több, mint százmillió profitot termelt, csak azt nem tudja senki, hogy mivel.

Ezúttal Fercsák "pénzeszsák" Róbert egyik társasága hívta fel magára a figyelmet, persze nem ok nélkül. Az eddig szinte ismeretlen Dominfo Bt. az utóbbi három évben több, mint száz millió profitot termelt, csak azt nem tudja senki, hogy mivel. A társaság elviekben ingtalanforgalmazással foglalkozik és a bajai polgármester a 90 százalékos tulaja.

A maradék tíz százalékért Fercsák testvére felel, akivel a társaság 1995-ös létrejötte óta folyamatosan váltakozva töltik be a cégvezetői, illetve a kül- és beltag szerepét. A Dominfo Bt.-t Baján - sőt, az országban is - elég kevesen ismerik, pedig székhelye a polgármester Gyalog utcai ingatlanában található - írta meg a Bajai Hírhatár.

Óriási pénzt hozott a rejtélyes vállalat: 100 millió feletti nyereség foglalkoztatatottak nélkül. Hogy is van ez, Fercsák?

A családi vállalkozást jónéhány gyanús dolog lengi körbe, többek között az is, hogy az eltelt három évben 141 millió hasznot termelt a cég, mindezt 184 millió bevétel mellett, alkalmazott nélkül. Mégis hogyan? Hiszen lássuk be, ez azért elég kiemelkedő pénzmennyiség ahhoz, hogy  ne kezdjünk el kételkedni a dolgok becsületességében. Meg ugye, a bajai Fidesz-csatlós sem a korrekt ügyeiről híres. 

Osztalékként 10 milliót vettek ki a tulajdonosok, de Fercsák természetesen nem számolt be erről a jövedelemről a vagyonnyilatkozatában. Az is igaz, hogy egy percig nem gondoltuk az ellenkezőjét. Valószínű, ha elárulnák, hogy mi a titka annak, hogy ennyire rövid idő alatt, ekkora hasznot termel egy évekig nem működő vállalkozás, csúnyán megütnék a bokájukat.

Kiemelt kép: Fercsák Róbert hivatalos Facebook-oldala

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Orbán gerinctelen és kicsinyes bosszúja folytatódik Budapest ellen

A főváros még a turizmus támogatásából sem kap Orbán undorító bosszúhadjárata miatt. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt. 

  • 2020.07.01

Dukán András: A Momentum tiltakozik a tűzijáték ellen

A Momentum határozati javaslattal lép fel a méregdrága tűzijáték ellen - jelentette ki Dukán András Ferenc, a párt csepeli képviselője.