Íme Fercsák százmilliós eltitkolt társasága

Íme Fercsák százmilliós eltitkolt társasága

PÉNZESZSÁK RÓBERT cége több, mint százmillió profitot termelt, csak azt nem tudja senki, hogy mivel.

Ezúttal Fercsák "pénzeszsák" Róbert egyik társasága hívta fel magára a figyelmet, persze nem ok nélkül. Az eddig szinte ismeretlen Dominfo Bt. az utóbbi három évben több, mint száz millió profitot termelt, csak azt nem tudja senki, hogy mivel. A társaság elviekben ingtalanforgalmazással foglalkozik és a bajai polgármester a 90 százalékos tulaja.

A maradék tíz százalékért Fercsák testvére felel, akivel a társaság 1995-ös létrejötte óta folyamatosan váltakozva töltik be a cégvezetői, illetve a kül- és beltag szerepét. A Dominfo Bt.-t Baján - sőt, az országban is - elég kevesen ismerik, pedig székhelye a polgármester Gyalog utcai ingatlanában található - írta meg a Bajai Hírhatár.

Óriási pénzt hozott a rejtélyes vállalat: 100 millió feletti nyereség foglalkoztatatottak nélkül. Hogy is van ez, Fercsák?

A családi vállalkozást jónéhány gyanús dolog lengi körbe, többek között az is, hogy az eltelt három évben 141 millió hasznot termelt a cég, mindezt 184 millió bevétel mellett, alkalmazott nélkül. Mégis hogyan? Hiszen lássuk be, ez azért elég kiemelkedő pénzmennyiség ahhoz, hogy  ne kezdjünk el kételkedni a dolgok becsületességében. Meg ugye, a bajai Fidesz-csatlós sem a korrekt ügyeiről híres. 

Osztalékként 10 milliót vettek ki a tulajdonosok, de Fercsák természetesen nem számolt be erről a jövedelemről a vagyonnyilatkozatában. Az is igaz, hogy egy percig nem gondoltuk az ellenkezőjét. Valószínű, ha elárulnák, hogy mi a titka annak, hogy ennyire rövid idő alatt, ekkora hasznot termel egy évekig nem működő vállalkozás, csúnyán megütnék a bokájukat.

Kiemelt kép: Fercsák Róbert hivatalos Facebook-oldala

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!

  • 2020.08.27

Markológéppel zúzták szét az értékes régészeti leleteket a budai kórháznál

A vámpírkormánynak semmi sem számít. Ha valamiben pénzt látnak, akkor nem törődnek vele mekkora kárt okoznak vele az egész országnak. Ezúttal 2000 éves régészeti kincseket tettek tönkre.

  • 2020.08.19

DK: Mindig van lejjebb az Orbán-rezsim egészségügyében

Az Orbán-rezsim még mindig tudja lejjebb vinni a színvonalat: Jóval kevesebb pénz jut kórházfelújításra, mint amit ígértek - közölte a Demokratikus Koalíció egészségügyi szakpolitikusa.