Iványi Gáboréknak 130 milliós tartozása van a Fidesz bosszúhadjárata miatt

Iványi Gáboréknak 130 milliós tartozása van a Fidesz bosszúhadjárata miatt

Azt reméli Orbán Viktor, hogy szépen lassan elvérzünk – mondja a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője.

Lassan 10 éve tart a Fidesz bosszúhadjárata Iványi Gábor és szervezetei ellen. Az evangélikus lelkész oktatási és szociális intézményeket működtet szerte az országban. A Magyar Evangéliumi Testvérközösségtől azonban 2010 után megvonták az egyházi státuszt, így jelentős állami pénzektől estek el. Pedig több ezer emberen segítenek nap mint nap.

Ökölcsapások!

Idén augusztusban aztán az állami kiegészítő támogatást is megvonták tőlük, majd szeptemberben már a gázt is ki akarták kapcsolni a józsefvárosi telephelyükön. Ezt csak a helyi civilek karakán kiállása akadályozta meg.

Komoly tartozások!

Budapesten 30, vidéken közel 100 millió forintos közműtartozást halmoztak fel 2010 óta az Iványi Gábor vezette szervezet – írja a 444.hu. Ez a Fidesz rablóhadjárata miatt gyűlt össze, miközben Mészáros Lőrinc pénztárcájában százmilliárdok landoltak az utóbbi 10 évben. A portál videóriportot készített a veszélybe sodort intézményről. Iványi Gábornak azt a kérdést is feltették, hogy tudja-e hogy a Fidesznek mi lehet a baja a szervezeteivel:

A lelkiismeretükre emlékeztetjük őket, ami valaha volt. Most is van, csak meg van erőszakolva!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.20

Iszonyú a zsúfoltság az idősotthonokban - Orbánék sunyítanak

A vámpírkormány még a koronavírus-járvány idején sem képes helyet biztosítani az ápolásra szoruló időseknek. Oda jutottunk, hogy ma jó pénzért is nehéz idősek otthonába kerülni.

  • 2020.10.01

Budapest demokrata városvezetése elszántan küzd a Liget elpusztítása ellen

Karácsony: "Egy 200 éves közparkban nem vágunk ki fákat, hogy utána betont öntsünk a helyükre. Ez elvi kérdés." Ideje lenne, hogy ezt a kormány is felfogja!

  • 2020.09.11

Így pusztult el a Közvágóhíd: A Fidesznek az örökségvédelem sem számított

Orbán török haverjának a kedvéért pusztították el a kultikus épületegyüttest. Helyette egy lakóparkot nézhetünk majd. Felháborító!