Kamu szervezettel próbál nyerni a Fidesz a XVIII. kerületben

Kamu szervezettel próbál nyerni a Fidesz a XVIII. kerületben

Az utolsó pillanatban indult el és gyűjtötte össze (lehetetlen módon) az ajánlásokat a XVIII. kerületben egy egyesület. Nem lehet azonban kétség afelől, ez egy fideszes egyesület, ami az ellenzéktől próbál szavazatokat elvenni. 

Mint ismert, az Agora Lokálpatrióta Egyesület pár nappal az aláírásgyűjtés lejárta előtt vetette nyilvántartásba magát. Át is vette az ajánlóíveket, majd egyetlen hétvége alatt összegyűjtötte a polgármester-jelöltjének és a 14 egyéni képviselőjének induláshoz szükséges aláírást.

Kiemelendő, hogy augusztus 24-én kezdődött meg az ajánlások gyűjtése. A valódi pártok, szervezetek ekkor már nyilvántartásba vetették magukat. Amint lehetett, kiálltak a közterületekre, kopogtattak, hogy összegyűjtsék a szükséges aláírásokat. 

Pont így vesztette el az ellenzék a kerületet korábban 

Emlékezetes, hogy 2014-ben pont itt, a XVIII. kerületben ugyan ilyen ügyeskedés miatt veszett el egy ellenzéki országgyűlési mandátum. A kamupártok miatt Kunhalmi Ágnes mindössze 56 szavazattal kapott ki a Pestszentlőrincet és Pestszentimrét lefedő választási körzetben a fideszes Kucsák Lászlótól. 

Volt már megállapodásuk a Fidesszel!

Az Agora Lokálpatrióta Egyesülettel kapcsolatban az is kiemelendő, hogy korábban együttműködést kötöttek már Orbán Viktor kerületi bábjával, Ughy Attilával és részt vettek egy 1,5 milliárdos pályázaton is.

 Ez csak egy fideszes kamupárt!

Ezek fényében tehát senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy ezt az egyesületet nem a kerületért való tenni akarás motiválja. Ez a szervezete nem több egy fideszes kamupártnál. Ez a szervezet csak Orbán Viktor és helyi bábjai érdekeit szolgálja azzal, hogy próbál elvonni pár szavazatot az közös ellenzéki jelöltektől. A Fidesz kétségbeesett, ezért az utolsó pillanatban megparancsolták ennek az egyesületnek, hogy induljon el.

Ez nem történhet meg újra!

De nem történhet meg újra az, ami 2014-ben sikerült a Fidesznek! Ezért fontos hogy minden változást akaró polgár figyelmeztesse ismerőseit, szomszédjait: ezek fideszesek! 

Október 13-án el kell menni szavazni, meg kell törni ezeknek a hatalmát! 

Via.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.