Karácsony bojkottálja a Hír TV-t, amíg nem kérnek bocsánatot

Karácsony bojkottálja a Hír TV-t, amíg nem kérnek bocsánatot

Budapest főpolgármestere bejelentette: amíg a Hír Tv nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató riportjáért, addig nem adnak nyilatkozatot a propagandagyárnak. 

Egyre mélyebbre süllyed Orbán propagandatévéje!

Karácsony Gergely nem hagyja annyiban, hogy a Hír Tv Kitörés napi rendezvényen készült anyaga a neonácikat mosdatta, az antifasiszták tevékenységét pedig erősen megkérdőjelezte. 

Facebook-oldalán jelentette be, hogy amíg a csatorna nem kér bocsánatot a minősíthetetlen riportjáért, addig sem Ő, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír TV-nek.

Erről hétfőn levélben is értesítette Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.