Karácsony Gergely: Hazudni nem szabad!

Karácsony Gergely: Hazudni nem szabad!

Karácsony Gergely ismét nagyon elegáns módon intézte el Orbán ócska propagandistáit. Hiába próbálja a fideszes szennylap lejáratni Budapest főpolgármesterét, csak saját magukat égetik le újra és újra.

Az Orbán-rezsim ócska kis szennylapjaként működő Lokál mai számában szokásához híven szánalmas hazugságokkal támadta meg Karácsony Gergely főpolgármestert. A gyűlöletkeltő, alpári cikkeiről ismert lap azt állította, Karácsony betiltaná a Lokált. 

A fideszes propagandisták összekeverték Karácsonyt Orbánnal, hiszen ő szokott újságokat bezáratni.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Budapest főpolgármestere nem tudja és nem is akarja betiltani a minősíthetetlen lapot. Karácsony egyszerűen csak azt nem hagyja, hogy a főváros asszisztáljon a Lokál-féle hazugságokhoz. 

Karácsony Gergely Facebook-oldalán úgy kommentálta a Lokál cikkét, “sajtószabályozás ügyében én leginkább Deák Ferenccel értek egyet."

Hazudni nem szabad.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.